Nenäpäivä-treenit telkkarissa

Ella Kanninen on yksi  Nenäpäivän virallisista “julkkis-hyväntekijöistä”, joille on asetettu erityisiä haastetehtäviä. Hän toimii tällä hetkellä juontajana YLE:n Puoli Seitsemän ohjelmassa ja on tuttu mm. Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta.

Minulla on ollut ilo onnistua tähän projektiin kuntovalmentajan roolissa. Treenasimme Ellan kanssa yhdessä kuukauden verran haastetta varten ja pätkiä treeneistämme tulee nyt YLE:n Puoli Seitsemän ohjelmassa neljässä eri jakossa 5-8.11.

Ensimmäisen jakson voi katsoa nyt YLE Areenasta (17:55 kohdasta eteenpäin): Puoli Seitsemän 5.11.2013

 

Ellan haasteena tulee olemaan siis Pohjoismaiden korkeimman kiipeilyseinän valloitus ilman aikaisempaa kiipeilykokemusta, korkeutta tuolla seinällä on huikeat 30 metriä.

Osallistu Nenäpäiväkeräykseen ja kannusta Ellaa myös helposti puhelimella:

“Kannusta Ellaa ja lahjoita 10€ Nenäpäiväkeräykseen. Tekstaa ELLA numeroon 16499.”

Kiipeilytreenien kuvaukset käynnissä, taustalla nousee haasteen kiipeilyseinä:

Mikä Nenäpäivä?

Nenäpäivän tarkoituksena on kerätä varoja maailman köyhimmissä oloissa elävien lasten hyväksi ja yllyttää suomalaisia hauskaan varainkeräykseen. Nenäpäivä järjestetään kerran vuodessa loka-marraskuun aikana ja tämä kolme viikoa kestävä kampanja huipentuu Yle TV2:n Nenäpäivä-showhun, jossa mukana on Suomen kirkkaimpia tähtiä. Nenäpäivää 2013 vietetään 8.11. Kampanja käynnistyi 16.10.

Nenäpäivä 2012 keräsi hyväntekeväisyyteen reilut 2 miljoonaa euroa. Jokainen voi osallistua kampanjaan kätevästi täältä löytyvillä ohjeilla: Nenäpäivä

Ellan sivun löydät Nenäpäivän osalta täältä: Hyväntekijä Ella Kanninen