Alkuvuoden pienryhmäkurssit – vaikuta aikatauluihin!

Olen lyömässä lähiaikoina lukkoon alkuvuoden Helsingin pienryhmäkurssien aikatauluja ja nyt sinulla on mahdollisuus sanoa mielipiteesi harjoituspäiviin ja -aikoihin.

Pienryhmäkurssit tulevat tapahtumaan pääasiassa arkipäivinä ja klo 9-15 välillä, mahdollisten iltakurssien aikataulut tulevat määräytymään harjoituspaikkojen mukaan. Nyt voit antaa äänesi kuulua juuri näiden arkipäivinä olevien harjoitusten suhteen, mitkä päivät ja ajat olisivat sinulle parhaita?

Tunnelmia Functionality treenien haasteosion jälkeen

Voit jättää kommenttisi Facebook-sivuillani tai sitten sähköpostilla osoitteeseen pt.palvelut@gmail.com – jos olet kiinnostunut iltaryhmistä niin voit tästä alustavasti myös ilmoittaa sähköpostitse. Kommentit/sähköpostit eivät velvoita sinua mitenkään, mutta annathan palautteen kuitenkin vakavalla mielellä!

Kevään pienryhmissä tulee olemaan ainakin Functionality-pienryhmä/pienryhmiä (toiminnallista harjoittelua eri muodoissa) ja Bootcamp-henkinen pienryhmä/pienryhmiä. Lisäksi kursseilla tulee välillä olemaan toinenkin ohjaaja jakamassa erityisosaamistaan, mutta tästä lisää myöhemmin!

Joulun tuloa odotellen!

-Jarno