Joululahjalla parempaan kuntoon

Mikäli vielä mietit viimehetken joululahjoja, niin mikäpä olisi parempaa kuin lahjakortti parempaan kuntoon? Hanki nyt itsellesi tai läheisellesi lahja, jolla on todella positiiviset vaikutukset hyvinvointiin.

Jouluun asti tarjoan kaikista pääkaupunkiseudun Personal Training-palveluista seuraavat alennukset (kaikki hinnat sisältävät alv 24%):

Startti kuntosaliharjoitteluun 139€ (ovh. 160€), sisältää 2 tapaamista (1h), joiden aikana kartoitetaan harjoittelun tavoitteet ja rajoitteet, laaditaan yksilöllinen kuntosaliohjelma ja sitä tukevat kotiharjoitusohjeet, sekä käydään käytännössä ohjelmat läpi.

Tutustumispaketti 290€ (ovh. 350€), sisältää 3 tapaamista (1-1,5h), testejä ja mittauksia, harjoitussuunnitelmien laatimiset, kotiharjoitusohjelmat, seurannan ja jatko-ohjeet.

3kk tehopaketti 650€ (ovh. 750€), sisältää 7 tapaamista (1-1,5h), testejä ja mittauksia, erityyppisiä harjoituksia (lihaskunta, kestävyyskunto, lihashuolto), ruokavalio-analyysit, harjoitussuunnitelmien laatimiset, kotiharjoitusohjelmat, seurannan ja jatko-ohjeet.

Oma filosofiani lyhykäisyydessään: Harjoittelun tulee olla monipuolista ja jokaiselle tulee löytää hänelle sopivat harjoitusmuodot. Tavoitteet ja yksilöiden väliset erot merkitsevät äärettömän paljon oikeanlaisen harjoitusohjelman suunnittelussa – tämän takia haluan tutustua ja kartoittaa jokaisen ihmisen vahvuudet ja heikkoudet, kuten myös elämäntilanteen. Minulta et tule saamaan “tusinaohjelmaa”, vaan jokaisen ohjelman laatiminen lähtee täysin ja vain ainoastaan sinusta ja tavoitteistasi… ja jos et vielä tiedä tavoitteitasi niin minä saan ne kyllä sinusta selville 😉

Näin tilaat parhaat lahjat:

Tilaa lahjakortti täyttämällä alla oleva lomake, otsikkokenttään kirjoita paketin nimi ja viestikenttään täytä omat osoitetietosi laskua varten, sekä mahdollisen lahjan saajan nimi. Saat tämän jälkeen sähköpostiisi laskun lahjakortin maksamista varten, itse lahjakortin saat sähköpostiin .pdf-muotoisena.

Nimi

Sähköposti

Aihe

Viesti