Joogaa kanssani syksyllä – Urban Mandala & Yogobe

Aloitan opettamisen aivan huikeassa Urban Mandalassa osoitteessa Telakkakatu 8, Punavuoressa. Luvassa on syyskuun alusta Functional Flow -nimellä kulkeva tunti aina torstaisin 19.30-21.00.

Functional flow yoga -tunnilla yhdistyvät toiminnallisen kehonpainoharjoittelun ja joogan elementit sulavaksi kokonaisuudeksi. Omina elementteinään tunnilla ovat mukana mm. nivelten vahvistamisharjoitukset ja liikkeen kautta liikkuvuutta -harjoitukset.

Ensimmäisen tuntini ohjaan nyt kuitenkin jo maanantaina 18.8. kun sijaistan tason 2 Flow yoga -tunnin. Eli tervetuloa mukaan! Lisätietoja Urban Mandalan joogatunneista löytyy Villa Mandalan nettisivuilta ja Urbanin joogatuntien Facebook -sivulta.

Joogaamassa Loviisan Villa Mandalassa!

Jos et pääse Urbaniin paikalle niin voit tehdä myös Functional Flow -tuntejani myös Yogoben nettipalvelussa. Tarjolla on erityyppisiä videoita aina lähtien ranteiden vahvistamisesta vaativampaan käsitasapainoiluun. Palvelusta löytyy myös neljän muunkin huikean Suomalaisen joogaopettajan videoita: Mia Jokiniva, Satu Tuomela, Timo Kurvi ja Kaisa Kärkkäinen kaikki opastavat suomeksi tunteja.

Kirjautuessasi sivustolle www.yogobe.com käytä kampanjakoodia JOOGA niin saat kokeilla palvelua täysin veloituksetta 10 päivän ajan! Muista myös liittyä YOGA365 -Facebook ryhmäämme, elokuun teemana on inspiraatio!

Nähdään tunneilla tai netissä!

-Jarno