Käsilläseisonta & Kehonpainoharjoittelu -workshop 14.12.2014

Tämän vuoden puolella olen mukana vielä ohjaamassa yhdessä workshopissa, jota on kovasti toivottu. Luvassa on siis Jukka Rajalan kanssa käsilläseisonnan progressioiden opettelua ja monille tärkeää oheisharjoittelua mm. vetävien liikkeiden osalta.

Su 14.12 klo 10-15.30
CompactFit Movement Center, Pälkäneentie 19 A, Helsinki
Liput: CompactFit lippukauppa

käsilläseisonta workshop jukka rajala jarno härkönen

Koetatko potkia itseäsi ylös käsilläseisontaan ja toivot pysyväsi siellä? Tai etkö uskalla mennä vielä käsien päälle? Tämän workshopin idean on luoda pohjat siihen, että toivominen voi loppua! Käsilläseisontaan valmistaviin harjoitteisiin kuuluvat mm. ranteiden ja kyynärvarsien vahvistaminen ja aktivointi, sekä tuen hakeminen oikeiden asentoharjoitteiden kautta, jotka kehittävät keskivartalon, lantion ja alaraajojen kontrollia. Workshopissa teemme useita valmistavia harjoituksia ja progressioita ennen kuin edes noustaan käsien päälle. Päivän jälkeen jokaisella on käsitys oikeista askelista kohden vapaata käsilläseisontaa, sekä tekninen tietous sen harjoitteluun.

Workshopin toisella puoliskolla keskitytään erityisesti selänpuolen lihaksiston aktivointiin mm. erilaisilla roikkumisharjoitteilla ja vetävillä harjoitteilla. Lisäksi avaamme ja vahvistamme kehoa erityyppisillä flow- ja movement-harjoitteilla.

Kurssin sisältö tulee pohjautumaan vahvasti helmikuun lopussa ilmestyvän “Movement – opas kehonpainoharjoitteluun” -kirjaan, jonka kirjoittajina Jukka ja Jarno toimivat. Tämän kunniaksi kurssi tarjotaan tarjoushintaan 89€ (ovh. 129€).

Aikataulu: Sunnuntai 14.12. Kello 10.00-15.30 (sis. 30min lounastauko)
Paikka: CompactFit Movement Center, Pälkäneentie 19 A, Helsinki
Hinta: 89€ (ovh. 129€)
Liput: CompactFit lippukauppa

Tapahtuman Facebook-sivut: Käsilläseisonta & Kehonpainoharjoittelu

Kouluttajat:

Jukka Rajala kuuluu Suomen arvostetuimpiin valmentajiin. Jukka kouluttaa mm. kehonpainoharjoittelun valmentajia, kahvakuulaohjaajia ja hän toimii päävalmentajana CompactFit Movement Centerillä. Kilpailu-uralta titteleinä löytyy mm. kahvakuulan (GS) Suomen ja amatöörien maailmanmestaruus. Jukka hakee jatkuvasti oppia maailman huippuvalmentajilta ja kiertää itse kouluttamassa ympäri Suomea.
Katso Jukan haastavampia käsilläseisontaharjoitteita tästä videosta: Jukka Rajala käsilläseisonta

Jarno Härkönen on mukana Trainer4Youn kouluttajatiimissä, kouluttaen uusia hyvinvointi- ja kuntosalivalmentajia, sekä personal trainereita. Hän toimii personal trainerina ja joogaopettajana, ohjaa toiminnallisen harjoittelun pienryhmiä ja workshoppeja, pitää yritysvalmennuksia ja -luentoja. Taustoilta löytyvät mm. 15 vuotta Karaten valmentamista ja jonkun verran kilpailuja (MM1 – 2003) ja 9 vuotta ryhmäliikunnan ohjaamista ja toimimista kouluttajana myös sillä saralla.

Katso Jarnon muutamat haasteliikkeet kehonpainolla täältä: Jarno Härkönen kehonpainoharjoittelu

Jukalta ja Jarnolta on ilmestymässä kirja “Movement – opas kehonpainoharjoitteluun” helmikuun 2015 lopussa.