Kehonpainoharjoittelu – Movement -workshop 21.2.2015

Huomio Kuopio ja lähiseudut! Tulen vierailemaan Kuopiossa kuntokeskus Huipussa lauantaina 21.2.2015, luvassa on muutaman tunnin tehosetti tutustumista kehonpainoharjoittelun ja movementin hienoon maailmaan! Workshop on avoin kaikille ja hintakaan ei päätä huimaa! Kahdet treenit ovat tarjolla yhteishintaan 35€.

functionality tapiola kurssi

13-14 Bulletproofing & Mobility
Ensimmäisessä harjoituksessa keskitytään kehoa valmistaviin ja avaaviin harjoituksiin. Teemoina ovat mm. kehon toiminnallisten linjojen avaaminen, nivelten vahvistaminen ja toiminnallinen liikkuvuusharjoittelu.

15-16 Movement & Skill
Toisessa harjoituksessa keskitytään monipuoliseen, erityyppisiä liikkeitä yhdistävään harjoitteluun, sekä taitoelementtejä vaativien harjoitusten progressioihin. Käymme läpi perusteita mm. käsitasapainoilua ja käsilläseisontaa valmistaviin harjoitteisiin sekä yhdellä jalalla tehtäviin kyykkyliikkeisiin. Mikäli et ole ikinä ollut ylösalaisin tai kyykännyt yhdellä jalalla, ei pelkoa: olet enemmän kuin tervetullut mukaan!

Lauantain teemat ja harjoitukset tulevat liikkumaan paljon pian julkaistavan kirjamme “Kehonpainoharjoittelu – Movement” -ympärillä, joten nyt pääset ennakkoon tutustumaan livenä jo kirjan sisältöön!

Varmista paikkasi nopeasti:

Ilmoittaudu workshoppiin mukaan info@huippupaikka.fi, josta saat lisäohjeet!

Tapahtuman Facebook-sivuille tästä: Kehonpainoharjoittelu – Movement -workshop

Huipulla nähdään! 😉