Tilaa Kehonpainoharjoittelu Movement -kirja kirjoittajalta!

Toimin toisena kirjoittajana yhdessä Jukka Rajalan kanssa maaliskuussa 2015 ilmestyneessä kirjassa, jossa perehdytään kehonpainoharjoitteluun. Ideana on ollut luoda selkeä opas ja liikepankki progressioineen. Lähdemme liikkeelle perusliikkeistä niin, että vaikeammatkin liikkeet saadaan kaikkien ulottuville.

UPDATE: Ensimmäinen painos myytiin loppuun, 2.painosta nyt myynnissä toukokuun puolesta välistä eteenpäin!

Otetaan esimerkiksi vaikkapa käsilläseisonta. Moni ajattelee, että sen harjoittelussa on kyse vain siitä, että “potkitaan jalkoja ylös”. Tämän oppaan lukemisen jälkeen tulet varmasti ajattelemaan eri tavalla. Valmistavat harjoitteet käydään läpi tasoittain ja kehoa harjoitetaan monipuolisesti tukemaan liikettä, vaikkapa lähtien liikkeelle ranteista, olkanivelestä, lavoista ja keskivartalon tuesta.

kehonpainoharjoittelu-movement-640pix

Kiinnostaako leuanvetotuloksen parantaminen? Tai vaikkapa se elämän ensimmäinen puhdas leuka? Tähän ja moneen muuhunkin kehonpainoliikkeeseen tulet löytämään oikeat vinkit, progressiot ja harjoitusohjelmat kirjasta.

Kehonpainoharjoittelun on myös ennustettu olevan vuoden 2015 “kuumin trendi”, joten hyppää kirjan kanssa mukaan “aallonharjalle”! Lisää tutkimuksesta täällä: Healthcanal.com

Tilaa kirja suoraan kirjailijalta omistuskirjoituksella!

Tarjoan kirjan kauttani hintaan 25€ sis. postikulut (kustantajan suositushinta 29€+pk). Saat sen suorittamalla maksun alla olevilla tiedoilla ja lähettämällä mailin tilauksestasi osoitteeseen pt.palvelut@gmail.com. Toimitusaika 1-2pv.

Saaja: Tmi Jarno Härkönen
Tilinumero: FI96 1020 3000 1343 44
Summa: 25,00€
Tekstikenttään: Täytä toimitusosoite (+tieto jos haluat omistuskirjoituksen;))

Ohessa vielä teksti Fitran -sivuilta:

“Monipuolinen suomalaisten bodyweight training -ammattilaisten kirjoittama teos kehonpainoharjoittelusta, jonka suosio kasvaa kuntosaliharjoittelun vastapainona. Kirja on vahvasti visuaalinen ja liikepankkipainotteinen. Teoksessa esitellään omalla keholla tehtävien harjoitusten toteuttaminen selkeästi ja näyttävästi.

Monipuolisen urheilutaustan omaava Jukka Rajala on Suomen kokeneimpia ja arvostetuimpia liikunta-alan kouluttajia mm. kehonpainotreenin ja kahvakuulan osalta. Rajalan CompactFit-yrityksellä on myös oma sali Helsingissä.

Jarno Härkönen on virallistettu personal trainer, joogaopettaja, liikunta-alan kouluttaja sekä luennoitsija. MM-tason karateka on kokenut ryhmäliikunnan ohjaaja, sekä toiminnallisen harjoittelun asiantuntija.”