Functionality -koulutus 23-24.5. Espoossa!

Järjestämme ensimmäisen Functionality -toiminnallisen kehonpainoharjoittelun ohjaajakoulutuksen Espoossa 23-24.5.2015. Koulutus on tarkoitettu lähtökohtaisesti jo alalla valmiiksi toimiville valmentajille ja ohjaajille, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikki oman kehon monipuolisesta kehittämisestä ja valmentamisesta kiinnostuneet. Ohjaajakokemus ja perusymmärrys anatomiasta helpottavat kuitenkin koulutuksen asioiden omaksumista. Kahden päivän sisällöt menevät syvemmälle toiminnallisuuden teoriaan ja ohjaamiseen, jolloin perusasiat käydään läpi hieman nopeammin. Viikonlopun aikana avaamme toiminnallisten harjoitusten perusteet, logiikan, kehon oikeanlaisen käyttämisen ja kehittämisen perusteet, kuten myös annamme osallistujille laajan liikepankin ja mallit toiminnallisten harjoittelun ryhmäliikuntatuntien, pienryhmävalmennusta ja harjoitusohjelmien suunnitteluun.

functionality tapiola kurssi

Koulutus antaa valmiudet esimerkiksi erityyppisten toiminnallisen harjoittelun tuntien ohjaamiseen ja suunnitteluun kuntokeskuksissa. Halutessaan ohjaajat voivat ohjata Functionality -konseptin mukaisia tunteja läpäistyään videoarvioinnin koulutuksen jälkeen.

Toimin kouluttajana viikonlopussa yhdessä Mikko Paunosen kanssa, lue lisätiedot koulutuksesta ja ilmoittautumisohjeet täältä:

Functionality -ohjaajakoulutus