Kehonpainoharjoittelun kesäleirit: Helsinki ja Kuopio

Viime vuonna ensimmäisen kerran järjestetty Functionality -kesäleiri saa jatkoa tänä vuonna kahden eri leirin muodossa. Helsingissä mennään yhteensä viitenä päivänä 20-24.7. ja Kuopiossa kolmena päivänä 28-30.7. Molempiin leireihin löytyy vielä jonkun verran vapaita paikkoja, joten voit vielä varmistaa pääsysi mukaan kesän parhaimpiin tapahtumiin!

Kiinnostaako monipuolinen harjoittelu loistavien ohjaajien kanssa mukavassa ja rennossa ilmapiirissä? Eikun liittymään mukaan menoon!

kesaleiri functionality mainos 640

Helsingissä ohjaajakaartiin kuuluvat lisäkseni: leuanvedon Suomenmestari ja Suomen Street Workout Ry:n puheenjohtaja Konsta Koivuranta, parkourin ja kamppailulajien erikoismies ja stunt-mies Tung Bui, aivan mielettömän ihanat ja positiiviset naiset personal trainer Nana Heikkilä ja joogaopettaja Vilma Tammilehto, toiminnallisen harjoittelun erikoismies ja kouluttaja Mikko Paunonen, ensimmäistä kertaa Suomessa vuosiin ohjaava entinen LesMills-kouluttaja ja nykyinen joogaopettaja Jocke Salokorpi, sekä nykytanssija ja liikkeen monipuolinen harjoittaja Ville Oinonen!

Kuopiossa mukaani liittyy myös Ville Oinonen, sekä yksi Suomen menestyneimpiä karatekoja Petri Toivonen ja ihana joogaopettaja Anni Savolainen.

Molemmilla leireillä on luvassa monipuolista kehonpainoharjoittelua, kehonhuoltoa, sopivia haasteita ja hauskanpitoa jokaisen tasolle sopivasti!

Lue tarkemmat infot ja ilmoittaudu mukaan:

Functionality kesäleiri Helsinki 20-24.7.2015 / Tapahtuman Facebook-sivut tästä.

Functionality kesäleiri / Huippu Summer Camp Kuopio 28-30.7.2015 / Tapahtuman Facebook-sivut tästä.

Fiiliksiä viime kesän leiriltä: