Ennakkotilaa uutuuskirjani + tarjousta!

Kirsi Tikan kanssa yhdessä kirjoittamani kirja “30 askelta toimivaan kehoon ja mieleen” tulee painosta 1.3.2016 – luvassa on huikea 192 sivun paketti käytännönläheisiä ohjeita: 11 erilaista harjoitusohjelmaa, laaja liikepankki ja motivoiva teoriaosuus – sekä tietenkin 30 päivän ajaksi tehtäviä niin liikkeeseen, rauhoittumiseen, ravintoon kuin henkiseenkin kehitykseen liittyen. Kirjassa yhdistyvät mm. monipuoliset kehonpainoharjoittelun ja joogan opit toimivaksi kokonaisuudeksi.

Visuaalisesti huikean kovakantisen teoksen saat tilattua nyt kauttani ennakkotilaajien tarjoushintaan! Tässä hieman kurkistusta kirjan maailmaan kännykkäkameran kautta viimeisestä digitaalisesta vedoksesta:

30 askelta toimivaan kehoon ja mieleen kirja

Ennakkotilaa kirja nyt hintaan 25€ sisältäen postikulut (kustantajan ovh. 29€), jolloin saat sen ensimmäisten joukossa ja halutessasi vielä omistuskirjoituksella!

Keväällä 2015 julkaistiin ensimmäinen kirjani “Kehonpainoharjoittelu Movement”, jonka tein yhdessä Jukka Rajalan kanssa. Kirjasta on tullut huikea määrä kehuja ja nyt myynnissä onkin jo 3. painos! Voit tilata myös sen samalla pakettitarjouksena uuden kirjan kanssa.

Tilaa nyt molemmat kirjat tarjoushintaan 45€ sisältäen postikulut (kustantajan ovh. 29€/kpl).

jarno harkonen kirjat 2

Ohjeet kirjojen tilaamiseen:

Saat kirjan/kirjat kotiisi suorittamalla maksun alla olevilla tiedoilla:

Saaja: Tmi Jarno Härkönen
Tilinumero: FI96 1020 3000 1343 44
Summa: 25€/45€
Tekstikenttään: Tilattava(t) kirjat + toimitusosoite (+tieto jos haluat omistuskirjoituksen)

 

Ohessa vielä kirjojen kuvaukset Fitran -sivuilta:

30 askelta toimivana kehoon ja mieleen

“Kirja tarjoaa selkeitä ja helposti toteutettavia harjoitteita kuukauden jokaiselle päivälle, viikoittain vaihtuvilla teemoilla. Elementteinä ovat henkisen hyvinvoinnin parantaminen esim. hengitys-, rauhoittumis- ja positiivisuusharjoitteilla, fyysisen toimintakyvyn kehittäminen jokaiselle sopivilla toiminnallisen harjoittelun liikkeiden ja kehonpainoharjoittelun avulla, sekä terve suhtautuminen ravintoon. Kirjassa yhdistetään hyvinvoinnin tärkeät elementit helppoihin käytännönharjoitteisiin.

30 askelta voidaan miettiä 30 päivän tai 30 viikon matkana kohti parempaa hyvinvointia, joten käytännössä jokainen askel voi olla oma päivittäinen tehtävänsä. Lisäksi jokaisella askeleella on johtava teema, mihin nämä tehtävät liittyvät. Hyvä olo lähtee siitä, että oppii hallitsemaan omia mielihaluja ja ennen kaikkea löytää työkaluja muuttaa asiat pysyvästi. Myös retkahdukset ovat osa elämää. Oleellista on antaa itselle omaa aikaa, oppia kuuntelemaan ja ymmärtämään itseään. Oppia pysähtymään, kun on sen aika. Oppia liikkumaan itselle sopivalla tavalla.

Kirjan kirjoittajina ovat jooga- ja hyvinvointivalmentaja Kirsi Tikka ja kehonpainoharjoittelukouluttaja Jarno Härkönen.”

Kehonpainoharjoittelu Movement

“Monipuolinen suomalaisten bodyweight training -ammattilaisten kirjoittama teos kehonpainoharjoittelusta, jonka suosio kasvaa kuntosaliharjoittelun vastapainona. Kirja on vahvasti visuaalinen ja liikepankkipainotteinen. Teoksessa esitellään omalla keholla tehtävien harjoitusten toteuttaminen selkeästi ja näyttävästi.

Monipuolisen urheilutaustan omaava Jukka Rajala on Suomen kokeneimpia ja arvostetuimpia liikunta-alan kouluttajia mm. kehonpainotreenin ja kahvakuulan osalta. Rajalan CompactFit-yrityksellä on myös oma sali Helsingissä.

Jarno Härkönen on virallistettu personal trainer, joogaopettaja, liikunta-alan kouluttaja sekä luennoitsija. MM-tason karateka on kokenut ryhmäliikunnan ohjaaja, sekä toiminnallisen harjoittelun asiantuntija.”