Functionality Kesäleiri 18-21.7.2016

Kesän paras tapahtuma on taas täällä! Neljä päivää treenejä huippuohjaajien seurassa, luvassa on mm. monenlaista kehonpainoharjoittelua, parkouria, joogaa, akrobatiaa kaikille tasoille, uusia kokemuksia ja huippua kesäfiilistä!

Tapahtuman isäntänä toimii Jarno Härkönen, joka tulee olemaan mukana koko viikon ajan. Jarno toimii kehonpainoharjoittelun ja toiminnallisen harjoittelun ohjaajana ja kouluttajana, sekä kouluttaa uusia personal trainereita Personal Trainer Akatemiassa. Kirjoittajana hän on toiminut kirjoissa ”Kehonpainoharjoittelu Movement” ja ”30 askelta toimivaan kehoon ja mieleen”.

Muita ohjaajia ovat Tikis-sivustolta ja monista treenihaasteista tuttu Joosua ”Tikis-Jope” Visuri, Suomen Parkour ry:n puheenjohtaja Juho Kuusisaari, fysiikkavalmentaja ja street workoutin Suomen mestari Aaro Helander, AcroYogaava pari Ulrika Lillsunde ja Sami Huikko, valoisa joogaopettaja Meri Mort, nykytanssija ja kamppailulajien monipuolinen mestari Ville Oinonen, holistisen ja toiminnallisen harjoittelun kouluttaja ja erikoismies Mikko Paunonen ja myöhemmin julkistettava erikoistunnin ohjaaja.

kesaleiri functionality mainos 640

Kuva vuoden 2014 kesäleiriltä

Aikataulut:

Functionality-kesaleiri-2016-aikataulut2

18-21.7.2016 klo 10-15.30, sisältäen tunnin ruokatauon ja pienet tauot jokaisen tunnin välissä.

Tarkemmat tuntikuvaukset ja ohjaajaesittelyt on julkaistu tapahtuman Facebook-sivulla.

Kaikki harjoitukset sopivat kaikille: ohjaajat tarjoavat jokaiselle sopivia vaihtoehtoja liikkeistä/harjoitteista olit sitten aloittelevampi tai jo kokenut konkari. Tärkeintä on rento ilmapiiri, liikunnasta ja yhdessäolosta nauttiminen. Välillä voit keskittyä treenien sijaan vaikkapa auringonottoon!

Leiri pidetään Helsingissä Eiranrannan lähellä (Pyhiinvaeltajanpuisto, Piritankuja 2). Huonon sään sattuessa treenit siirretään läheisiin sisätiloihin.

Hinta ja ilmoittautuminen:

Functionality kesäleiri – 4 päivän leiripaketti hintaan 219€

Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: hanna@functionality.fi – josta saat tarkemmat ohjeet leiripaikan vahvistamiseksi. Sähköpostiin liitä seuraavat tiedot: Osallistujan nimi (& maksajan tiedot jos eri kuin osallistuja), puhelinnumero ja osoite.

Katso fiiliksiä viime vuosien leireistä täältä: