Ilmoittaudu NYT: Inspiration Weekend 18-19.3.2017

Viikonloppu täynnä inspiraatiota, tarinoita ja käytännön oppeja liikunta-alan yrittäjyydestä ja treenimaailman uusimpia tuulia! Tule mukaan kuuntelemaan ja oppimaan huikealta ammattilaiskaartilta, joka ei jätä varmasti ketään kylmäksi.

Tapahtuman isäntänä toimii liikunta-alan monitoimimies Jarno Härkönen, jolta löytyy yli 20 vuoden kokemus ohjaamisesta. Nykyään Jarno kouluttaa mm. personal trainereita ja kehonpainoharjoittelun ohjaajia, isännöi Yoga & Movement Centeriä ja on kirjoittanut kaksi treenikirjaa: Kehonpainoharjoittelu Movement ja 30 askelta toimivaan kehoon ja mieleen.

Johannes “Hatsolo” Hattunen ei myöskään juuri kentällä esittelyjä kaipaa! Yhdeltä Suomen tunnetuimmalta breikkarilta on juuri ilmestynyt oma kirja: “Hatsolo – elämä breikkarin silmin”. Mies tunnetaan myös mm. Training For Warriors Helsingin perustajana, super-motivoivana puhujana ja aktiivisena valmentajana.

inspiration weekend 2017

Mukaan remmiin liittyy lisäksi yksi Suomen some-maailman seuratuimpia ja motivoivimpia valmentajia Joosua “Jope” Visuri, jolla on hallussaan mm. hyppypunnerruksen Suomenennätys. Jope kiertelee nykyään aktiivisesti ympäri Suomea kouluttamassa ihmisiä kehonpaino- ja liikkuvuusharjoittelun saloihin.

Jaakko Savolahti on erittäin haluttu puhuja erityisesti hyvinvointiin ja ravintoon liittyvissä asioissa ja on hän mm. perustanut Helsinki Paleon ja tekee Suomen suosituimpia treeniaiheisia podcastejä. Tämän lisäksi Jaakko tekee paljon töitä urheilijoiden parissa, kouluttaa tulevia personal trainereita ja tutustuttaa ihmisiä luonnollisen liikkeen maailmaan.

Tuspu -nimimerkillä tunnettu Tuomas Katila on tunnettu huikeasta ammattitaidostaan ja innostavista treeneistään niin. parkour, crosstraining ja kehonpainoharjoittelun maailmasta. Vuonna 2015 Tuomas nappasi Street Workoutin SM-kultaa ja samalla voitti myös arvostetun Overall Winner -tittelin itselleen.

Lauantain sisältö ja aikataulut:

13.30-14 Intro: Taitojen oppiminen – Jarno Härkönen
14-15.15 Treeni: Movement & Mobility – Jarno Härkönen
*Monipuolista kehonpainolla tehtävää liike- ja liikkuvuusharjoittelua, jossa opetellaan käyttämään kehon eri liikesuuntia tehokkaassa yhteistyössä ja parannetaan liikkuvuutta.

15.30-16.00 Yrittäjätarina: Ylikuntokeissistä liikunta-alan ammattilaiseksi – Jaakko Savolahti
16.00-17.00 Treeni: Modernin keskivartaloharjoittelun ABC – Jaakko Savolahti
*Keskivartalon rooli voiman tuotossa: voiman välittäminen, liikkeen vastustaminen ja progressiot lattialta seisoma-asentoon.

17.30-18.00 Yrittäjätarina: Kuinka päästä esille some-maailmassa – Joosua Visuri
18.00-19.15 Treeni: Kehonpainoharjoittelun haasteliikkeet – Joosua Visuri
*Kaipaatko haasteita? Tai haluatko oppia tien päästä omiin tavoiteliikkeisiisi? Jope tarjoilee laajalla kattauksella tehokkaita harjoitteita vaativimpaankiin makuun.

19.15-19.30 Mielikuvaharjoittelu – Jarno
*Päivä päätetään rauhoittavaan mentaaliharjoitukseen, jonka aikana vahvistetaan omia positiivisia onnistumisia.

Sunnuntain sisältö ja aikataulut:

10.15-10.45 ILO = Innostu, Luo, Onnistu: Avaimet innostavaan valmentamiseen – Johannes “Hatsolo” Hattunen
10.45-11.45 Treeni: Haluatko oppia innostamaan, motivoimaan ja kannustamaan asiakastasi paremmin? – Johannes “Hatsolo” Hattunen
*Innostava treeni ei riipu ohjaajan liikepankista tai käytettävistä välineistä vaan etenkin kyvystä kannustaa asiakasta tekemään oikeita ratkaisuja omassa arjessaan. Hatsolon vetämissä treeneissä opit tehokkaat käytännön niksit ja kikat asiakkaillesi äärimmäisen energisessä ja innostavassa ilmapiirissä!

12.00-13.15 Treeni: Ryhmä- ja pariharjoitteet – Tuomas Katila
*Tule hakemaan monipuolisia ideoita kehittävien, hauskojen ja haastavienkin pari- ja ryhmäharjoitteiden maailmasta. Treenit joista ei varmasti hymyä ja naurua puutu!

13.45-14.15 Yrittäjätarina: Alanvaihdosten kautta vahvaksi yrittäjäksi – Jarno Härkönen
14.15-15.45 Treeni: Toiminnallisuutta treeniin – Jarno Härkönen
*Viikonlopun viimeisessä treenissä tutustutaan monipuolisen liikkeen filosofioihin käyttäen apuna monipuolisia kehonpainolla ja apuvälineillä (kahvakuulia, voimakeiloja, renkaat, vastuskuminauhat jne.) tehtäviä liikkeitä.

15.45-16.00 Loppurentoutus – Jarno Härkönen
*Viikonloppu päätetään kehoa ja mieltä rentouttavaan pehmeään mentaaliharjoitukseen.

Paikka:

Yoga & Movement Center, Espoo, Kauppamiehentie 1 (Heikintorin liikekeskus 2.krs)

Hinnat:

Koko tapahtuma: 179€
Yksi päivä: 99€

Sitovat ilmoittautumiset:

info@movementespoo.fi

Huom! Tapahtumaan otetaan maksimissaan 25 osallistujaa/päivä – joten varaa paikkasi nopeasti!

Valmentajat ja luennoitsijat:

  • Jarno Härkönen, Liikunta-alan kouluttaja
  • Johannes “Hatsolo” Hattunen, Suomen tunnetuimpia breikkareita
  • Jaakko Savolahti, Helsinki Paleon perustaja
  • Joosua Visuri, Kehonpainoharjoittelun erikoismies
  • Tuomas Katila, Street Workoutin Suomenmestari

YHTEISTYÖSSÄ:

Yoga & Movement Center – www.movementespoo.fi
Personal Trainer Akatemia – www.ptakatemia.fi