Toiminnallisen kehonpaino-harjoittelun ohjaajakoulutukset ryhmäliikuntaan sekä pienryhmä- ja yksilövalmennukseen.

Kaikille avoimet workshopit, personal trainer -koulutukset ja jatkokoulutukset liikunta-alan ammattilaisille.

Treenaa kanssani omassa kodissasi: videoita monipuoliseen kehonpainoharjoitteluun, joogaan ja kehonhuoltoon.

Tutustu lisää ja tilaa kirjani "Kehonpainoharjoittelu Movement" ja "30 askelta toimivaan kehoon ja mieleen".

Jooga

Toimin opettajana ruotsalaisessa Yogoben nettipalvelussa, joka on erikoistunut joogaan ja hyvinvointiin. Tarjolla on minulta suomeksi erityyppisiä videoita aina lähtien ranteiden vahvistamisesta vaativampaan käsitasapainoiluun, kehonpainoharjoittelun tekniikkavideoista aina 45 minuutin mittaisiin flow-tunteihin. Olen tehnyt palveluun jo yli 50 videota ja lisää on tulossa loppuvuodesta 2015.

Kirjautuessasi sivustolle www.yogobe.com käytä kampanjakoodia JARNO niin saat kokeilla palvelua täysin veloituksetta 30 päivän ajan!

jarno yogobe videot

Voit kätevästi etsiä tunteja esim. opettajan tai harjoituksen keston mukaan. Suosittelen samalla tutustumaan ruotsalaisiin ja norjalaisiin opettajiin – mukana ovat nimittäin sieltäkin maiden kovimmat tekijät ja sadoittain videoita!

Palvelusta löytyy myös kolmen muunkin huikean suomalaisen joogaopettajan videoita: Satu Tuomela, Timo Kurvi ja Kaisa Kärkkäinen kaikki opastavat suomeksi tunteja.

team yogobe suomi 640pix

Yogoben Team Finland opettajat

Muista liittyä YOGA365 -Facebook ryhmäämme ja Yogobe Finland Facebook -sivuille, niin pysyt mukana menossa! Tulossa on mm. paljon blogeja kattavasti hyvinvoinnin kentältä.

Tutustu palveluun: Yogobe.com

 

Plugin from the creators ofBrindes Personalizados :: More at PlulzWordpress Plugins