Toiminnallisen kehonpaino-harjoittelun ohjaajakoulutukset ryhmäliikuntaan sekä pienryhmä- ja yksilövalmennukseen.

Kaikille avoimet workshopit, personal trainer -koulutukset ja jatkokoulutukset liikunta-alan ammattilaisille.

Treenaa kanssani omassa kodissasi: videoita monipuoliseen kehonpainoharjoitteluun, joogaan ja kehonhuoltoon.

Tutustu lisää ja tilaa kirjani "Kehonpainoharjoittelu Movement" ja "30 askelta toimivaan kehoon ja mieleen".

Kirjat

Keväällä 2015 julkaistiin “Kehonpainoharjoittelu Movement” -kirja, jossa toimin toisena kirjoittajana yhdessä Jukka Rajalan kanssa. Kirjasta on tullut huikea määrä kehuja ja nyt myynnissä onkin jo 4. painos! Tuore kirjani “30 askelta toimivaan kehoon ja mieleen” yhdessä Kirsi Tikan kanssa ilmestyi kauppoihin maaliskuussa 2016.

jarno harkonen kirjat 2

Voit tilata kirjoja kauttani suoraan kotiin toimitettuna. Ja halutessasi saat vielä omistuskirjoituksen mukaan!

Ohjeet kirjojen tilaamiseen:

Tarjoan kirjat kauttani hintaan 26,10€/kpl sis. postikulut (kustantajan suositushinta 29€+pk) tai molemmat yhdessä hintaan 48€ sis. postikulut. Saat kirjan kotiisi suorittamalla maksun alla olevilla tiedoilla ja lähettämällä mailin tilauksestasi osoitteeseen pt.palvelut@gmail.com. Isommissa tilauksissa laita tarjouskysely sähköpostilla tulemaan!

Saaja: Functional Coaching JH Oy
Tilinumero: FI29 1544 3000 0100 61
Summa: 26,10€ / kpl tai 48€ molemmat
Tekstikenttään: Tilattavat kirjat + toimitusosoite (+tieto jos haluat omistuskirjoituksen)

Toimitukset:

Yksittäiset kirjat tulevat kirjeenä suoraan postiluukusta, useamman kirjan tilaukset toimitetaan postipakettina. Toimitusaika 2-4 päivää.

Ohessa vielä kirjojen kuvaukset Fitran -sivuilta:

30 askelta toimivana kehoon ja mieleen

“Kirja tarjoaa selkeitä ja helposti toteutettavia harjoitteita kuukauden jokaiselle päivälle, viikoittain vaihtuvilla teemoilla. Elementteinä ovat henkisen hyvinvoinnin parantaminen esim. hengitys-, rauhoittumis- ja positiivisuusharjoitteilla, fyysisen toimintakyvyn kehittäminen jokaiselle sopivilla toiminnallisen harjoittelun liikkeiden ja kehonpainoharjoittelun avulla, sekä terve suhtautuminen ravintoon. Kirjassa yhdistetään hyvinvoinnin tärkeät elementit helppoihin käytännönharjoitteisiin.

30 askelta voidaan miettiä 30 päivän tai 30 viikon matkana kohti parempaa hyvinvointia, joten käytännössä jokainen askel voi olla oma päivittäinen tehtävänsä. Lisäksi jokaisella askeleella on johtava teema, mihin nämä tehtävät liittyvät. Hyvä olo lähtee siitä, että oppii hallitsemaan omia mielihaluja ja ennen kaikkea löytää työkaluja muuttaa asiat pysyvästi. Myös retkahdukset ovat osa elämää. Oleellista on antaa itselle omaa aikaa, oppia kuuntelemaan ja ymmärtämään itseään. Oppia pysähtymään, kun on sen aika. Oppia liikkumaan itselle sopivalla tavalla.

Kirjan kirjoittajina ovat jooga- ja hyvinvointivalmentaja Kirsi Tikka ja kehonpainoharjoittelukouluttaja Jarno Härkönen.”

Kehonpainoharjoittelu Movement

“Monipuolinen suomalaisten bodyweight training -ammattilaisten kirjoittama teos kehonpainoharjoittelusta, jonka suosio kasvaa kuntosaliharjoittelun vastapainona. Kirja on vahvasti visuaalinen ja liikepankkipainotteinen. Teoksessa esitellään omalla keholla tehtävien harjoitusten toteuttaminen selkeästi ja näyttävästi.

Monipuolisen urheilutaustan omaava Jukka Rajala on Suomen kokeneimpia ja arvostetuimpia liikunta-alan kouluttajia mm. kehonpainotreenin ja kahvakuulan osalta. Rajalan CompactFit-yrityksellä on myös oma sali Helsingissä.

Jarno Härkönen on virallistettu personal trainer, joogaopettaja, liikunta-alan kouluttaja sekä luennoitsija. MM-tason karateka on kokenut ryhmäliikunnan ohjaaja, sekä toiminnallisen harjoittelun asiantuntija.”

Plugin from the creators ofBrindes Personalizados :: More at PlulzWordpress Plugins