• Pääkouluttaja: Personal Trainer Akatemia ja Functionality -konseptit
Erikoisosaaminen: Toiminnallinen harjoittelu ja kehonpainoharjoittelu
    Jarno Härkönen

    Pääkouluttaja: Personal Trainer Akatemia ja Functionality -konseptit Erikoisosaaminen: Toiminnallinen harjoittelu ja kehonpainoharjoittelu

Toiminnallisen kehonpaino-harjoittelun ohjaajakoulutukset ryhmäliikuntaan sekä pienryhmä- ja yksilövalmennukseen.

Kaikille avoimet workshopit, personal trainer -koulutukset ja jatkokoulutukset liikunta-alan ammattilaisille.

Treenaa kanssani omassa kodissasi: videoita monipuoliseen kehonpainoharjoitteluun, joogaan ja kehonhuoltoon.

Tutustu lisää ja tilaa kirjani "Kehonpainoharjoittelu Movement" ja "30 askelta toimivaan kehoon ja mieleen".

Stop wishing - start doing.

Koskaan ei ole liian myöhäistä saada itseään parempaan kuntoon. Ammattitaitoisen ohjaajan avulla vältät harjoittelun sudenkuopat ja pääset tehokkaammin hyviin tuloksiin. Henkilökohtaisesta ohjauksesta saat helposti elämäntapamuutokseen tarvittavan motivaation, oli kyseessä sitten suorituskyvyn parantaminen, kiinteytyminen, painonhallinta, kuntouttaminen tai vaikka arjessa jaksaminen.

Nimeni on Jarno Härkönen ja olen virallistettu Personal Trainer (Trainer4You & EREPS Certified), Hyvinvointi- ja Kuntosalivalmentaja Espoosta. Tällä hetkellä otan uusia asiakkaita henkilökohtaiseen ohjaukseen – tutustumistarjoukseni sisällön löydät täältä:

Lisäksi koulutan tällä hetkellä uusia Personal Trainereita, järjestän pienryhmävalmennuksia ja teen yritysten hyvinvointipalveluita sekä luentoja.

Ohjaan myös ryhmäliikuntatunteja, jossa lajivalikoimani kattaa tunnit aina Body&Mind-puolelta kovimpiin ja fyysisesti haastavimpiin lajeihin. Olen lisäksi mukana luomassa uusia toiminnallisen harjoittelun lajikonsepteja.

Omaan itse kilpaurheilutaustan Karatesta (MM 1 – 2003)  ja olen valmentanut sekä maajoukkuetason kilpailijoita että eritasoisia harjoittelijoita ja ryhmiä aina junioreista senioreihin.

Kuntosaliharjoittelusta ja ohjaamisesta minulle on kertynyt jo yli 20 vuoden kokemus.

Voit tutustua minuun paremmin:

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää palveluistani tai haluat keskustella sinulle sopivista harjoittelumuodoista, jätä minulle viestiä yhteystieto-sivun kautta.

 

Plugin from the creators ofBrindes Personalizados :: More at PlulzWordpress Plugins