Toiminnallisen kehonpaino-harjoittelun ohjaajakoulutukset ryhmäliikuntaan sekä pienryhmä- ja yksilövalmennukseen.

Kaikille avoimet workshopit, personal trainer -koulutukset ja jatkokoulutukset liikunta-alan ammattilaisille.

Treenaa kanssani omassa kodissasi: videoita monipuoliseen kehonpainoharjoitteluun, joogaan ja kehonhuoltoon.

Tutustu lisää ja tilaa kirjani "Kehonpainoharjoittelu Movement" ja "30 askelta toimivaan kehoon ja mieleen".

Valmennus

Teen tavoitteellista yksilövalmennusta toiminnallisen harjoittelun ja kehonpainoharjoittelun metodein, sekä pidän säännöllisesti pienryhmävalmennuksia.

Yksilövalmennukseen aikoja löytyy lähinnä päiväajoilta ja etusijalla ovat toiminnallisesta harjoittelusta ja kehonpainoharjoittelusta kiinnostuneet valmennettavat ja/tai liikunta-alalla työskentelevät. En ota ravintovalmennettavia, enkä vain painonpudotusta haluavia asiakkaita – mutta jos haluat oppia vaikkapa seisomaan käsilläsi olet enemmän kuin tervetullut!

Seuraavan kerran vapaita paikkoja näihin valmennuksiin löytyy 8/2016. Valmennuspaikkoja voit tiedustella yhteydenottosivuni kautta.

Uudet Functionality -pienryhmät starttaavat elokuussa 2016 – tarkemmat infot julkaistaan viimeistään 10.7.2016:

Oletko kiinnostunut kehittämään ja vahvistamaan kehoasi monipuolisesti? Haluatko oppia lisää toiminnallisesta harjoittelusta ja kehonpainoharjoittelusta? Haluatko harjoitteluusi piristystä rennossa, hauskassa ja motivoivassa ilmapiirissä?

Tervetuloa mukaan pienryhmävalmennuksiini!

Kaikki harjoitukset sopivat niin ns. normiliikkujille, kuin myös liikunta-alan ammattilaisillekin. Pienryhmien etuna onkin juuri se, että voin antaa jokaiselle osallistujille henkilökohtaista ohjausta ja etsiä hänelle sopivat liikevariaatiot ja -tasot. Lupaan, että jokainen tulee aivan varmasti saamaan paljon sisältöä, niin omaan harjoitukseensa, kuin myös mahdollisten valmennettavien harjoitteluunkin.

Kaikkien kurssien sisältöä on uudistettu, joten jokainen aikaisemminkin kursseilla käynyt tulee varmasti saamaan paljonkin uutta materiaalia!

functionality tapiola kurssi

Pienryhmien aikataulut:

Maanantai 10-11 – Helsinki Core Trainers (8 kertaa 18.1-14.3. – ei treenejä 22.2.)

Ohjaajat: Jarno Härkönen (5krt), Lari Salama (3krt)
_
Tiistai 16.45-17.45 – 1+1 sali (8 kertaa 19.1-15.3. – ei treenejä 23.2.)
Tiistai 18-19 – 1+1 sali (8 kertaa 19.1-15.3. – ei treenejä 23.2.)

Ohjaajat: Jarno Härkönen (4krt), Sampsa Kautto (3krt), yhdessä Jarno & Sampsa (1krt)

Perjantai 12-13 – CompactFit (8 kertaa 22.1-18.3. – ei treenejä 26.2.)

Ohjaajat: Jarno Härkönen (5krt), Lari Salama (3krt)

Kurssipaikat, osallistujamäärät ja hinnat:

1+1 Sali, Välimerenkatu 4, Helsinki – www.1plus1.fi / 4-8 henkeä* / 249€
Helsinki Core Trainers, Henry Fordin katu 5 N 2.krs, Helsinki – www.coretrainers.fi/ 4-8 henkeä* / 249€
CompactFit Movement Center, Pälkäneentie 19 A, Helsinki – www.compactfit.fi/ 4-8 henkeä* / 249€
Tapiola Yoga & Wellness, Ahertajantie 3, Espoo – www.tapiolajooga.com/ 6-10 henkeä* / 229€

1+1 Salin ja Helsinki Core Trainersin tiloissa on laajempi valikoima harjoittelun apuvälineitä (mm. leuanvetotangot, kahvakuulat, Redcord/vastaavat), CompactFitin tiloissa harjoitellaan pääasiassa tatamilla kehonpainolla ja pienvälineillä (kepit, vastuskuminauhat) ja Tapiola Yoga & Wellnessissä kaikki harjoitukset tapahtuvat lattialla/matolla kehonpainolla.

*Kurssien startit varmistetaan kun niihin on saatu minimimäärä sitovia ilmoittautumisia.

Ilmoittautumisohjeet:

1. Lähetä sähköpostilla ryhmätoiveesi pt.palvelut@gmail.com

2. Saat lisätiedot ja maksuohjeet kurssimaksun suorittamisesta sähköpostitse.

Pienryhmien harjoitusten sisällöt:

Kurssien aikana tarkoituksena on opettaa oikeaoppiseen ja monipuoliseen harjoitteluun, luoda selkeät liikeprogressiot ja tekniset valmiudet näiden jatkoharjoittelua varten.

Kaikki kurssit yhdistävät oman ohjaajakokemukseni yli 20 vuoden ajalta, hakien toimivimmat harjoitteet ja vaikutteet mm. kehonpainoharjoittelusta, kamppailulajeista, joogasta, lihaskuntoharjoittelusta ja erityyppisistä toiminnallisen harjoittelun elementeistä. Olen kouluttanut uusia personal trainereita kaksi vuotta, luennoin ja pidän erityyppisiä workshoppeja toiminnallisesta- ja kehonpainoharjoittelusta ympäri Suomea ja olin toisena kirjoittajana maaliskuun alussa 2015 ilmestyneessä Kehonpainoharjoittelu – Movement kirjassa. Koulutan itseäni jatkuvasti ja tuoreimpiin koulutuksiin kuuluvat mm. Ido Portalin Movement-X koulutukset (2013 Helsinki ja 2014 Dublin) ja Corset workshop (2014 Turku), Jukka Rajalan Bodyweight Training Coach 1 (2014), Anatomy Trains I (2015), Meghan Currien nelipäiväinen Creative Genious workshop (2013), Dice Iida-Kleinin ja Briohny Smythin käsilläseisonta ja käsitasapainoilu workshop (2014), Barstarzzin Ed Checon Calisthenics workshop (2015) ja Yuval Ayalonin Advanced Handstands (2015).

Lisäksi keväällä kursseilla tulee toimimaan kanssani valmentajina loistavia toiminnallisen harjoittelun ja kehonpainoharjoittelun ammattilaisia:

Sampsa Kautto

Sampsa Kautto personal trainer akatemia backlever

Nuoruusvuosina Sampsa kilpaili SM –tasolla sekä jalkapallossa että alppihiihdossa. Personal trainerin ja kehonpainoharjoittelu-valmentajan töitä Sampsa on tehnyt viime vuodet aktiivisesti ja valmennustyön ohella Sampsa kouluttaa alalle tulevia ammattilaisia ja kuuluukin Suomen Terveysliikuntainstituutin Physio Trainer –kouluttajatiimiin ja Personal Trainer Akatemian kouluttajiin. Erityisosaamista hänellä on sotilasilmailun parista, jossa hän työskenteli pitkään lentäjiemme fysioterapeuttina.

Sampsan vahvuuksiin ehdottomasti kuuluu vahvan anatomisen teoriatiedon yhdistäminen monipuoliseen liikuntaosaamiseen. Matkan varrella Sampsa onkin harrastanut muun muassa kestävyysurheilua, voimaharjoittelua ja kahvakuulaurheilua. Viime vuodet ovat pitkälti kuluneet toiminnallisen harjoittelun ja haastavien kehonpainoharjoitteiden parissa.

Lari Salama

lari salama functionality

Larilta löytyy kokemusta liikunta-alan eri työtehtävistä kohta kymmenen vuoden ajalta. Vuonna 2004 liikunnanohjaajaksi valmistumisen jälkeen hän on käynyt läpi useita kymmeniä eri koulutuksia aina paljasjalkajuoksusta TRX-ohjaajaksi. Laskuvarjojääkärin taustoista löytyy myös toimimista kouluttajana ja vastuullisissa tehtävissä eri kuntokeskuksissa. Ohjaajana hänen lajivalikoimaansa tällä hetkellä kuuluu trx, kahvakuula, crosstraining, kuntonyrkkeily, kuntokickboxing, kuntothaiboxing, kunto-mma, senioriliikunta, omaohjaus(pt), hydrobic ja vesijumppa.

Tuloksellinen fysiikkavalmennus on miehen ehdoton vahvuus ja laatu tekemisessä ja asenteessa on huippuluokkaa. Hän on toiminut kauan myös erilaisissa kuntotestaustehtävissä mm. kehoanalyysit, VO2max mittaukset, lihaskuntotestit ja Firstbeatin ”stressimittaukset”. Valmentamisen lisäksi Larilta löytyy palava intohimo omaankin treenaamiseen, harrastuksista löytyykin mm. crosstraining, kamppailulajit, uinti, vapaasukellus, kestävyysurheilu eri muodoissa (esim. triathlon ja ultramatkat), voimaharjoittelu, voimistelu, jooga ja kiipeily.

Kurssien sisällöistä

Alla olevista videoista voi hakea hieman fiiliksiä siitä, minkälaisia teemoja ja harjoituksia pienryhmissä tullaan käymään läpi. Jokaisen kurssin sisältö muotoutuu tarkemmin ryhmän mukaisesti, mutta teemoina kaikissa ryhmissä ovat esimerkiksi:

*Luonnollinen ja moniulotteinen liike, kehonpainoharjoittelun perusteet
*Liikkuvuusharjoittelu ja voimaharjoittelu liikkeen kautta
*Kehon eri osien vahvistaminen, keskivartalon harjoittaminen
*Liikeprogressioita mm. käsilläseisontaan, erilaisiin kyykkyihin ja punnerruksiin, ja leuanvetoihin/muscle-uppeihin (Core Trainers ja 1+1 salin ryhmät)
*Teknisen harjoittelun lisäksi välillä tehdään myös tehokkaita ns. Metabolic conditioning ja HIIT-harjoitteita (eli Suomeksi: hikeä ja puuskutusta!)

Voit lukea fiiliksiä pienryhmissäni käyneiltä ihmisiltä Referenssi-sivultani tai vaikkapa Onnen Tunti -blogista. Lisäinfoja minusta löydät täältä: Jarno Härkönen.

Videota hieman siitä mitä viimeisen vuoden aikana on esimerkiksi ryhmissä tehty:

 

Video Functionality-workshopista, jonka pidin yhdessä Mikko Paunosen kanssa:

 

Videota hieman siitä mitä vanhemmilla kursseilla on tapahtunut:

 

Enemmän videoita löytyy YouTube -kanavaltani, joista löytyy mm. kehonpainolla tehtäviä haasteliikkeitä ja fiiliksiä vaikkapa nelipäiväiseltä kesäleiriltämme: Functionality.fi

Lisäkysymyksiä? Mailaa pt.palvelut@gmail.com tai soita 050-5339803.

Plugin from the creators ofBrindes Personalizados :: More at PlulzWordpress Plugins