Toiminnallisen kehonpaino-harjoittelun ohjaajakoulutukset ryhmäliikuntaan sekä pienryhmä- ja yksilövalmennukseen.

Kaikille avoimet workshopit, personal trainer -koulutukset ja jatkokoulutukset liikunta-alan ammattilaisille.

Treenaa kanssani omassa kodissasi: videoita monipuoliseen kehonpainoharjoitteluun, joogaan ja kehonhuoltoon.

Tutustu lisää ja tilaa kirjani "Kehonpainoharjoittelu Movement" ja "30 askelta toimivaan kehoon ja mieleen".

Yrityspalvelut

Pidän yrityksille erilaisia räätälöityjä hyvinvointiprojekteja ja hyvinvointiin liittyviä luentoja. Valmennan yritysryhmiä ja olen käytettävissä myös erilaisiin yksittäisiin liikunta- ja hyvinvointitapahtumiin.

Hintatiedot löytät täältä: Hinnasto – luonnollisesti paketteja voidaan rakentaa täysin toiveiden mukaan myös hinnaston ulkopuolelta.

Kysy tarkempia tietoja ja tarjousta sähköpostilla pt.palvelut@gmail.com, puhelimitse 050-5339803 tai yhteydenottolomakkeen kautta.

ESIMERKKEJÄ LUENNOISTA:

“Yrityksen henkilökunnan juoksuprojekti” – Luentopaketti 1,5h, sisältö:

* Miten harjoittelemaan tulee lähteä – mikä on kevyiden ja kovien harjoitusten suhde, mikä määrittää tämän ja kuinka harjoituksia tulee jaksottaa?
* Miksi tekniikkaharjoittelu on äärimmäisen tärkeää? Mitkä ovat olellisimmat tekijät juoksua ajatellen?
* Miten motivoidaan teidät liikkuvuusharjoitteluun? Miten se vaikuttaa voimantuottoon ja juoksun askeltamiseen?
* Tarvitseeko juoksija lihaskuntoharjoittelua? Mitä hyötyjä siitä voi olla?
* Entäs sitten tämän hetken kuuma puheenaihe HIIT? Onko kevyestä liikunnasta enää mitään iloa?
* Hyvän ruokavalion ABC

Luennossa tulevat yhdistymään mm. käytännön esimerkit, tuore tutkimusdataa, arvostettujen valmentajien ajatukset ja motivointi Olympia-mitalisteilta.

“Viisi jokapäiväistä asiaa, jotka muuttavat elämäsi” – Luentopaketti 1,5h

Luennolla herätetään ajatuksia siitä, mihin me olemme itsemme totuttaneet ja minne se on meidät vienyt. Jokaisella meillä ei ole aikaa vaikkapa kuntosaliharjoitteluun – mutta siihen ei myöskään ole tarvetta. Asiat jotka vaikuttavat merkittävästi elämänlaatuun ovat niitä, joita voimme implementoida jokapäiväiseen arkeemme. Luento tarjoaa jokaiselle avaimet parempaan oloon ja hyvinvointiin – ja vielä todella vaivattomasti.

Kenelle: Kaikille hyvinvoinnista kiinnostuneille

“Elämäntapamuutoksen ABC” – Luentopaketti 3*1,5h

Kolmeosaisessa luentosarjassa kartoitetaan reseptit oikeanlaiseen elämäntapamuutokseen. Kuinka saat kestävää kehitystä ja tuloksia helposti ja vaivattomasti ja kuinka vältät yleisimmät sudenkuopat. Unohda 20 eri pikadieettiä joiden lopputuloksena ollaan viiden vuodenkin päästä samassa tilanteessa. Luentosarjan jälkeen omaat avaimet pysyvään muutokseen.

Kenelle: Kaikille hyvinvoinnista kiinnostuneille

“Erikoistuminen vs. monipuolisuus” – Luentopaketti 2h

Miksi urheilulajien huippujen taustalta löytyy monipuolinen ja erilainen lajivalikoima? Mitä erikoistuminen meille merkitsee ja mitä siitä joudutaan maksamaan? Mitkä ovat monipuolisuuden hyödyt ja kuinka tämä voidaan viedä käytännön valmentamistyöhön?

Kenelle: Liikunta-alalla työskenteleville, eri lajien valmentajille, Personal Trainereille yms.

ESIMERKKEJÄ WORKSHOPEISTA:

“Mitä tarkoittaa toiminnallinen keho ja miten siihen päästään?” – 4-6h workshop

Workshopissa yhdistyvät luennot ja käytännönharjoitukset, joissa perehdytään toiminnallisuuden käsitteisiin ja käytännönharjoituksiin. Jokainen osallistuja tulee varmasti löytämään omasta ajattelustaan ja kehostaan uusia ulottuvuuksia. Workshopista on kaksi eri tasoa riippuen osallistujien taustasta.

Kenelle: Kaikille hyvinvoinnista kiinnostuneille (perustason workshop), Liikunta-alalla työskenteleville (edistyneiden workshop)

“Päästä oma luovuutesi valloilleen” – 3-4h workshop

Miten uskallan luottaa itseeni ja omiin kykyihini? Mikä resonoi oikeasti minussa? Kuinka saan nämä valjastettua oman luovuuden ulostuomiseen? Workshop keskittyy fyysisten harjoitusten ja mentaaliharjoitusten yhdistämiseen ja jokaisen omien vahvuuksien löytämiseen. Keskitymme myös esiintymiseen ja oikeanlaisen viestin välittämiseen oikeassa muodossa.

Kenelle: Kaikille, jotka haluavat kehittää luottamusta itseensä – oli kyseessä sitten harjoitusten suunnittelu, ohjaamistyö tai luentojen pitäminen

Plugin from the creators ofBrindes Personalizados :: More at PlulzWordpress Plugins