• Pääkouluttaja: Personal Trainer Akatemia ja Functionality -konseptit
Erikoisosaaminen: Toiminnallinen harjoittelu ja kehonpainoharjoittelu
    Jarno Härkönen

    Pääkouluttaja: Personal Trainer Akatemia ja Functionality -konseptit Erikoisosaaminen: Toiminnallinen harjoittelu ja kehonpainoharjoittelu

Toiminnallisen kehonpaino-harjoittelun ohjaajakoulutukset ryhmäliikuntaan sekä pienryhmä- ja yksilövalmennukseen.

Kaikille avoimet workshopit, personal trainer -koulutukset ja jatkokoulutukset liikunta-alan ammattilaisille.

Treenaa kanssani omassa kodissasi: videoita monipuoliseen kehonpainoharjoitteluun, joogaan ja kehonhuoltoon.

Tutustu lisää ja tilaa kirjani "Kehonpainoharjoittelu Movement" ja "30 askelta toimivaan kehoon ja mieleen".

Referenssit

Me Naiset Sport: Suomen Parhaat Treeniohjaajat -valinta

Menestyvä Personal Trainer -julkaisu 2013: Onnistumistarina

Ella Kannisen valmentajana Nenäpäivähaasteessa 2013 ja YLE:n Puoli Seitsemän ohjelmassa

Personal training ja pienryhmävalmennukset:

“Functionality-pienryhmät ovat huippua! Ensimmäisestä hetkestä lähtien tietää olevansa hyvissä käsissä. Jarnolla on rautainen tietotaito ja miellyttävä tyyli ohjata. Miehen repertuaari tuntuu loputtomalta: jokainen tunti on erilainen ja sopivalla tavalla haastava. Pienryhmässä on kiva treenata – saa samanaikaisesti henkilökohtaista ohjausta ja tsemppiä treenikavereilta. Tunnit todella palkitsevat, ensin treenin jälkeisillä endorfiineilla, seuraavana päivänä kipeillä paikoilla …ja lopulta tasaisen varmasti paranevalla kunnolla ja kropan hallinnalla. Ja jostain syystä pienryhmiin tuntuu eksyvän poikkeuksellisen hyviä tyyppejä…!”
-Kati T, Helsinki

“Suosittelen pienryhmävalmennusta erityisesti niille jotka haluavat monipuolistaa omaa harjoitteluaan. Laajan tietämyksen ja kokemuksen kyllä huomaa. Tekniikat hiotaan kohdalleen ja Jarno osaa havainnollistaa asiat niin, että oppi menee perille. Treenit tehdään oikein ja täysillä, mutta aina pilke silmäkulmassa. Erinomainen intensiivikurssi niille joita kiinnostaa toiminnallinen harjoittelu. Personal trainerina olen saanut ihan loistavia työvälineitä omien asiakkaiden kanssa työskentelyyn”
-Anu Laaksonen, Personal Trainer, Club Assistant

“Jarnon treeneistä löysin uusia lihaksia, jotka kaipaavat vahvistamista ja myös uusia kikkoja, löysin taas mielenkiintoa ja innostavia juttuja omaan treeniin! Pienryhmäharjoitteluryhmässä sain yksilöllistä ja superosaavaa ohjausta: tietotaito ja intohimo työtään kohtaan paistaa Jarnosta aidosti läpi. Kiitos ja tätä lisää, kokonaisvaltainen toiminnallinen harjoittelu toimii joogan ja muun treenauksen ohella valtavan hyvin!”
-Jenni Glad, unelmavalmentaja ja joogaopettaja

“Toiminnallisen harjoittelun kurssi oli monipuolinen, tavanomaisesta poikkeava ja sopivan haastava. Ohjaajana olit innostava ja asiantunteva. Suosittelen mielelläni eteenpäin.”
-Leeni Viio, Holistic Health Coach, Functional Trainer

“Suosittelen Jarno Härkösen Functionality pienryhmävalmennusta kaikille, jotka haluat viedä omaa harjoitustaan pidemmälle. Valmennuksessa käytiin kattavasti läpi kehopainoharjoitteita sekä harjoituksia apuvälineillä, joissa molemmissa Jarno opetti asiat energisen selkeästi, huumoria unohtamatta. Löysin harjoitukseeni paljon hyviä liikkeitä, joilla kehitän liikkuvuutta, tasapainoa sekä voiman vahvistamista heikkoihin lihaksiin/niveliin. Ymmärrän myös selkeämmin usean harjoitteen linjaukset sekä terveet liikeradat. Tätä tietoa pystyn hyödyntämään myös omassa työssäni. Kiitos Jarno!”
-Jaakko Jääskeläinen, Syväkudos- ja thaijoogahierontaan erikoistunut Koulutettu hieroja

“Jarnon pienryhmäkurssi, johon osallistuin (aina kun vaan oli mahdollista) oli aivan mahtava! Ihana tehdä joogan vastapainoksi hieman räjähtävämpääkin voimaharjoittelua yms. Uutta inspiraatiota ja uusia lihaksia löytyi ehdottomasti.  Valmentajana Jarno on kannustava, hauska ja naisen kehon huomioonottava. Tuntui, että harjoitukset vahvistivat juuri oikeita lihaksia ja liikkuvuusharjoitteet toivat uusia liikeratoja minunkin jokaasentoontaipuvan joogin kehoon. Kiitos tuhannesti! Suosittelen!”
-Satu Tuomela, Joogakouluttaja ja -opettaja

“Olen käynyt harjoittelemassa molemmissa Jarnon pienryhmissä, sekä Bootcamp että Functionality. Treenit ovat olleet erittäin mielenkiintoisia, monipuolisia ja jokaista osallistujaa sopivasti haastavia. Toiminnallinen harjoittelu on kiinnostaneet jo kauan, mutta vasta Jarnon treenien aikana olen ymmärtänyt kuinka monipuolisesti voinkaan kehoani harjoittaa. Treeneistä olen saanut tukea ja vinkkejä omaan harjoitteluun ja itselle asetetut tavoitteet (mm. käsilläseisonta) ovat taas hieman lähempänä. Myös Jarnon minulle tekemä kuntosaliohjelma tukee tavoitteitani ja niiden saavuttamista. Ohjaajana Jarno on erittäin ammattitaitoinen, rento, hauska ja motivoiva, mutta ei kuitenkaan lepsu. Tekniikkaa hiotaan tarkkaan eikä Jarnon valvovan silmän alla uskalla edes huijata! Jos haussa on tsemppaavaa, opettavista asioistaan tietävä, sinusta aidosti kiinnostunut, läsnä oleva treenari, suosittelen lämpimästi Jarnon pienryhmävalmennuksia ja personal training -palveluita.”
-Henna K-R, Lentoemäntä, sisäpyöräilyohjaaja, IISEE

“Jarno Härkösen pienryhmävalmennus kehonpainoharjoitteluun ja Bootcamp olivat oivallinen paketti. Sisältö oli osin sama, mutta bootcamp tunnin intensiteetti oli korkeampi. Kurssit täydensivät hyvin toisiaan. Molemmissa tekniikan painotus oli jatkuvasti mukana, mutta itsenäisenä syketreeninä bootcamp toimii paremmin. Kurssi antoi hyvät ja monipuoliset eväät jatkaa treenaamista, joka tähtää monipuoliseen kehonhallintaan/taitoon ja siihen tarvittavien ominaisuuksien kehittämiseen. Ohjaajana Härkönen on rento, kannustava, asiantunteva. Jokaisen lähtötaso, sekä kulloinenkin tilanne huomioitiin ja palutetta sai riittävästi. Itselleni kurssit olivat oivallista oheistreeniä ammattiani ajatellen. Eri treenitavoista ammentava, monipuolista kehonlinjauksen vahvistamista korostava ja akrobaattinenkin treeni sopii tanssijalle, mutta sovellettavuutensa ansiosta varmasti myös vähemmän liikkuvalle. Luonnollista treenaamista, joka on mahdollista missä vain ”
-Ville Oinonen, Nykytanssija, tanssinopettaja

“Jarnon toiminnallisen harjoittelun pienryhmä on loistava tapa liikkua ja haastaa omaa kehoa. Sain harjoitukseeni uusia ulottuvuuksia niin erilaisista harjoituksista kuin Jarnon opetuksen myötä. Harjoituksen myötä löysin myös liikkeiden yhdistävän voiman aivan uudella tavalla. Ohjaajana Jarno on tarkka ja määrätietoinen. Jokaisella tunnilla saa henkilökohtaista opastusta. Tunneilla on hyvä ja kannustava fiilis. Voin lämpimästi suositella Jarnon tunteja ihan kaikille liikkujille!”
-Nina Leskinen, Joogaopettaja

“Pienryhmäkurssit ovat olleet ihanan monipuolisia ja mielenkiintoisia, vahvistavat kehoa kokonaisvaltaisesti ja terveellisesti. Olen löytänyt paljon liikkuneenakin ihan uusia juttuja (ja uusia lihaksia!) ja pienryhmissä on tosi mukava treenata, saa ikäänkuin personal trainerin ilman kuitenkaan sitä painetta että on ihan yksin. Keho on vahvistunut ja voinut paremmin!”
-Heidi, Tanssinopettaja

“Innostava, taitava ja monipuolinen ohjaaja, jolla on itsellä laajaa kokemusta ja osaamista liikunnasta ja hyvä ote ohjattaviin. Korjaa asentovirheitä jämäkästi, mutta ohjaa kuitenkin sopivasti huumorilla ja hyvällä sykkeellä.”
-Hanna, Espoo

Luennot ja koulutukset:

Tecnotree – “Joyful and Effective training” 04/2014:

“Meillä Tecnotreellä toimii Events Team, joka järjestää henkilökunnalle erilaisia vuotuisia tapahtumia kuten teematilaisuuksia. Eräs meille tärkeä teema on henkilökunnan hyvinvointi, johon päätimme satsata aloittamalla mm. yhteisen juoksuprojektin tähtäimessä loppukesällä järjestettävä Midnight Run tapahtuma Helsingissä. Ihmiset piti saada innostumaan, ja samalla jakaa hyvää ja hyödyllistä tietoa tehokkaasta, järkevästä ja hauskasta harjoittelusta. Niinpä kutsuimme ammattilaisen apuun.

Jarno kävi pitämässä meille 1,5 tunnin luennon aiheesta. Tämä oli erinomainen startti juoksuprojektillemme. Luento herätti meissä myös uusia ajatuksia harjoittelusta ja asiasta käytiin jälkeenkin päin hyvää keskustelua. Palautetta tuli myös siitä, että Jarno sai ihmiset vakuuttumaan, että kaikkien kannattaa uskoa omiin mahdollisuuksiinsa, siirtyä ajatuksista tekoihin. Jarnolla on kyky innostaa, olla läsnä, vakuuttaa ihmiset selkeällä, asiantuntevalla ja kuitenkin rennolla esiintymistavallaan huumoria unohtamatta. Aitous ja ammattitaito vakuuttavat aina! Tecnotreen Events Team suosittelee lämpimästi!”

-Tuija Kerminen, Executive Coordinator, Tecnotree Oyj

Trainer4You Hyvinvointivalmentaja -koulutusviikonloput 01/2014, 03/2013 ja 04/2013:

Palautteiden keskiarvo: 4,75 (Asteikko 1-5), palautteiden määrä: 61kpl

Poimintoja koulutuspalautteista:

“Loistava ulosanti, mieleenpainuva tapa esittää, kertoa ja tarinoida. Kiitos!”

“Erittäin hyvä kouluttaja. Motivoiva ja hyviä perusteluita ja esimerkkejä.”

“Rautainen ammattilainen asialla. Sain paljon teoriaa, mutta myös käytännön tietoa.”

“Erittäin asiantunteva luennoitsija josta ei myöskään puuttunut huumoria. Tämä on mielestäni tärkeää, että mielenkiinto pysyy yllä.”

“Jarno opetti anatomian todella hyvin ja yksinkertaisesti! Muutenkin piristävän innostunut ja asiantunteva kouluttaja, joka on tietoinen trendeistä, mutta jolla on omat mielipiteet ja keskitien opetus.”

“Helppo kuunnella, selkeää tietoa omaksuttavalla tavalla, inspiroiva, ammattilainen, voi luottaa ammattitaitoon.”

“Kouluttaja esittää asiat selkeästi ja ytimekkäästi mutta ilman hoppua, mikä on tosi hyvä. Kouluttajan rento ja huumorintajuinen asenne lisää koulutuksen miellekkyyttä.”

“Asiantunteva, mukava, informatiivinen. Osasi vastata kysymyksiin, mutta jätti harkinnan varaa oppilaille. Selkeä ulosanti. Ei mitään valittamista.”

Ryhmien ohjaukset:

“Jarno teki vaikutuksen salimme asiakkaisiin jo ensimmäisistä tunneista lähtien. Hän tuo omalla asiantuntevuudellaan, innokkuudellaan ja helposti lähestyttävällä luonteellaan iloa ja energiaa erilaisten treenaajien tarpeisiin. Koko Töölö Gymin porukka toivottaa Jarnolle myötätuulta tuleviin haasteisiin ja toivoo, että herraa nähtäisi ohjailemassa vielä Töölössäkin!”
-Noora Sahamies, ryhmäliikuntavastaava, Töölö Gym

“Jarno kävi vetämässä 15-hengen työporukallemme kahvakuula-treeniä syksyn ja kevään ajan. Treenikerran kesto oli 45 minuuttia ja se toimi starttina työviikkoon. Monesti treenasimme muutakin kuin kahvakuulaa. Samassa ryhmässä oli sekä aktiiviurheilijoita että sohvaperunoita. Treenien jälkeen salista poistui hiljaista, mutta tyytyväistä porukka. Parasta Jarnossa on positiivinen energia ja halu itsensä kehittämiseen monipuolisena valmentaja. Hän tulee juttuun kaikkien kanssa ja ottaa yksilön tarpeet huomioon.”
-Miika, tuottaja ja esimies, Helsinki

 

Plugin from the creators ofBrindes Personalizados :: More at PlulzWordpress Plugins