Functionality -iltaryhmä starttaa 4.2.2014

Kevään ensimmäinen iltaryhmä starttaa 4.2. ja kokoontuu aina tiistaisin klo 20-21 Helsinki Core Trainerssin tiloissa Munkkisaaressa. Pienryhmään otetaan korkeintaan 8 osallistujaa, jolloin jokaiselle osallistujalle voidaan taata mahdollisimman henkilökohtaista ohjausta.

Lähtötasollasi ei ole merkitystä, koska tarjoan jokaiselle harjoittelijalle hänelle sopivat harjoitteet. Tärkeintä on halusi kehittyä monipuolisesti ja kiinnostus toiminnallista harjoittelua kohtaan.

Tavoitteena harjoituksilla, sekä niistä saaduilla ohjeilla omatoimiseen harjoitteluun, on kehittää yksinkertaisesti sanottuna “toiminnallisempaa kehoa”. Monipuolisuus ja eri elementtien yhdistäminen toimivaksi kokonaisuudeksi määrittää Functionality -pienryhmää.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset maililla pt.palvelut@gmail.com tai puhelimitse 050-5339803.

Funtionality – Pienryhmävalmennus 4.2.- 11.3.2014 (1krt/vko)

Kurssiin sisältyy yhteensä 6 harjoituskertaa, joissa käydään läpi samoja asioita kuin 1.ryhmässä.

Harjoitusajat ja paikat:

Tiistai 20-21 Helsinki Core Trainers (Munkkisaari)

Hinta: 160€ (6krt)

Harjoitusfilosofiani?

Harjoitusfilosofiani on saanut vahvasti vaikutteita Ido Portalin opeista, joihin voit tutustua hieman alla olevasta videosta. Muita vaikuttajia ovat mm. Martin Rooney (Training for Warriors), Naudi Aguilar (Functional Patterns), Mikko “Doc” Paunonen (toiminnallisen harjoittelun erikoismies Suomessa), Ville Rapeli (Redcord -harjoittelu) ja lukuisat kamppailulajien ja joogan opettajat.

 

Muuta huomioitavaa

Harjoituksiin tarvitset mukaan sisäliikuntavälineet, juomapullon ja hikipyyhkeen. Helsinki Core Trainerssin tiloista löytyvät suihkutilat.

Ilmoittautumiset ja kyselyt maililla pt.palvelut@gmail.com tai puhelimitse 050-5339803.