Syksyn 2023 kurssit Espoossa

Syksyn 2023 Live-kurssini alkavat Espoon Tapiolassa 14-15.8.2023. Lisäinfot ja ilmoittautumiset: https://kotivalmennus.thinkific.com
*Martial Arts*
Tule oppimaan karatea urheilullisesti ja hauskasti! Harjoitus aloitetaan liikkuvuusharjoitteilla, josta jatkamme kehittävään lihaskunto- ja liike-harjoitteisiin, jonka lisäksi opettelemme kamppailulajien tekniikoita ja sovelluksia. Harjoituksiin voivat osallistua kaikki tasosta riippumatta, minimi-ikä on 14v.
*Taitava Liikkuja*
Tule oppimaan taitavammaksi liikkujaksi! Tässä harjoituksessa kehitämme mm. kehomme liikkuvuutta, voimaa ja koordinaatio- ja reaktiokykyä. Harjoituksessa tutustumme harjoitteiden oikeaoppisiin suoritustekniikoihin ja etsimme jokaiselle omalle tasolle sopivat harjoitteet. Käytämme paljon omalla kehonpainolla tehtäviä harjoitteita ja ns. movement-harjoitteita (liike/taito).
*Liikkuvuusharjoittelu*
Tule oppimaan liikkuvuusharjoittelua monipuolisesti! Tässä harjoituksessa kehitämme mm. kehomme notkeutta yhdessä hallinnan ja tuen kanssa, sekä hankkiudumme eroon kipu- ja kireystiloista. Käytämme harjoitteina paljon aktiivista dynaamista venyttelyä ja monipuolisia harjoituksia.
VALMENTAJASI
Jarno Härkönen kouluttaa liikunta- ja hyvinvointialan osaajia, on kirjoittanut 3 kirjaa harjoittelusta, toimii Lääkärikeskus Aavan hyvinvointiyksikössä päävalmentajana ja omaa Karatessa vahvan kilpailutaustan (MM2003 – 1.sija, Masters EM2023 2&3 sijat).