Syksyn toiset pienryhmät – varaa paikkasi NYT!

Haluatko saada sen ihka ensimmäisen leukasi vedettyä? Tai progression yhden käden leukaa varten? Vai haluatko oppia askel askeleelta kaiken mitä tarvitset oikeanlaista käsilläseisontaa varten? Kiinnostaako kehonpainoharjoittelu ja toiminnallinen harjoittelu? Haluatko monipuolisuutta ja haluatko kehittyä?

Olet oikeassa paikassa.

On siis aika startata syksyn toinen kierros Functionality -toiminnallisen harjoittelu pienryhmävalmennuksia. Loppusyksyn uutuutena on Challenge -kurssi, joka sopii erityisen hyvin jo aiemmin muilla kursseilla käyneille, tai muuten vain haasteita kaipaaville! Toinen uutuus on perjantain Bodyweight-kurssi, jossa keskitytään vain kehonpainolla tehtäviin harjoitteisiin.

Joten valitse alta itsellesi sopivin kurssi tai useampikin ja lähetä mailia osoitteeseen pt.palvelut@gmail.com. Kurssit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja varmistat kurssipaikkasi suorittamalla kurssimaksun (tarkemmat ohjeet saat sähköpostitse) – päivitys 3.10: kaikissa kursseissa vielä paikkoja auki!

Toiminnallinen harjoittelu Helsinki

Nämä toiminnallisen harjoittelun pienryhmät kestävät seitsemän viikon ajan ja harjoitukset tapahtuvat Helsinki Core Trainersin ja CompactFitin tiloissa Helsingissä. Seitsemän viikon tarkoituksena on opettaa oikeaoppiseen ja monipuoliseen harjoitteluun, luoda selkeät liikeprogressiot ja tekniset valmiudet näiden jatkoharjoittelua varten. Kurssilla käyneet saavat videoliikepankin käyttöönsä.

Kaikki kurssit yhdistävät oman ohjaajakokemukseni yli 20 vuoden ajalta, hakien toimivimmat harjoitteet ja vaikutteet mm. kehonpainoharjoittelusta, kamppailulajeista, joogasta, lihaskuntoharjoittelusta ja erityyppisistä toiminnallisen harjoittelun elementeistä. Nykyään mm. koulutan uusia personal trainereita Trainer4You:n organisaatiossa, luennoin ja pidän erityyppisiä workshoppeja ja toimin toisena kirjoittajana helmikuussa 2015 ilmestyvässä kehonpainoharjoitteluun liittyvässä kirjassa. Koulutan itseäni jatkuvasti ja tuoreimpiin koulutuksiin kuuluvat mm. Ido Portalin Movement-X koulutukset (2013 Helsinki ja 2014 Dublin) ja Corset workshop (2014 Turku), Jukka Rajalan Bodyweight Training Coach 1 (2014 Helsinki) ja Meghan Currien nelipäiväinen Creative Genious workshop (2013).

Jokaisella kurssilla on omanlainen sisältönsä, joten voit osallistua myös viikottain useammallekin kurssille. Jokaiseen kurssiin kuuluu Movement -harjoittelua, johon on haettu vaikutteita mm. Ido Portalin Locomotion ja Low-gate-harjoitteista.

Alla olevista videoista voi hakea hieman fiiliksiä siitä, minkälaisia teemoja ja harjoituksia pienryhmissä tullaan vetämään. Pienryhmien etuna on se, että voin antaa jokaiselle osallistujille henkilökohtaista ohjausta ja etsiä hänelle sopivat liikevariaatiot ja tasot.

Voit lukea fiiliksiä pienryhmissäni käyneiltä ihmisiltä Referenssi-sivultani tai vaikkapa Onnen Tunti -blogista

Video Functionality-workshopista, jonka pidin yhdessä Mikko Paunosen kanssa:

 

Videota hieman siitä mitä kursseilla on tapahtunut:

 

Eli tästä valitsemaan itselle sopivat paikat/ajat/kurssit:

Maanantai:

Helsinki Core Trainers 10-11 / Functionality-Move 13.10-24.11
Helsinki Core Trainers 12-13 / Functionality-Base 13.10-24.11

Torstai:

Helsinki Core Trainers 17-18 / Functionality-Base 9.10-20.11
Helsinki Core Trainers 18-19 / Functionality-Challenge 9.10-20.11

Perjantai:

CompactFit 11-12 / Functionality-Bodyweight 10.10-21.11

Functionality-Base harjoitukset

Harjoituksissa käytetään apuvälineitä laajalla skaalalla, Coretrainersin harjoituksissa mm. Redcordeja. Kurssi sopii jokaiselle lähtötasoon katsomatta. Tämä kurssi on käytännössä suurimmalta osaltaan samansisältöinen kuin aikaisemmin pitämäni Functionality -pienryhmävalmennukset. Harjoituskertojen sisällöt:

1. Core & leuanvetoprogressio
2. Jalat & nivelten vahvistaminen
3. Ylävartalo & käsilläseisontaprogressio
4. Mobility ja lihashuolto
5. Movement
6. Kahvakuula & painonnosto
7. Challenge

Functionality-Move harjoitukset

Move kurssin kolmen ensimmäisen viikon harjoituksissa käydään läpi harjoitteita kyseisiin vartalonkohtiin liittyen, niiden vahvistamiseen, stabiloimiseen ja liikkuvuuden parantamiseen. Harjoituksissa käytetään laajalla skaalalla erilaisia apuvälineitä. Harjoituskertojen sisällöt:

1. Ranteet, kyynärpäät, lavat ja olkapäät
2. Polvet, lantio ja nilkat
3. Niska, selkäranka ja keskivartalo
4. Movement ja reaktioharjoittelu
5. Käsitasapainoilun perusteet ja progressiot
6. Rengastyöskentelyn perusteet ja progressiot
7. Challenge

Functionality-Challenge harjoitukset

Kurssi sopii hyvin aikaisemmin kursseilla käyneille, tai niille jotka hakevat haasteita omaan harjoitteluunsa. Tavoitteena on mennä astetta pidemmälle kehonpainoharjoittelussa ja toiminnallisten harjoitusten progressioissa, sekä lisätä intensiteettiä harjoituksiin. Harjoituskertojen sisällöt:

1. Movement ja flow & reaktioharjoittelu
2. Käsitasapainoilut ja käsilläseisontaharjoitukset
3. Roikkumis- ja vetoharjoitukset & HIIT
4. Palauttava mobility ja flow
5. Movement ja flow & HIIT
6. Voima ja hermotusharjoitus
7. Ultimate Challenge

Functionality-Bodyweight harjoitukset

Kaikki harjoitukset tapahtuvat kehonpainolla tatamilla varustetussa tilassa. Harjoituskertojen sisällöt ja liikkeet joita kohden mennään:

1. Jalat – mm. kyykyt, pistoolikyykky
2. Ylävartalo – mm. punnerrukset, yhden käden punnerrus
3. Käsilläseisontaprogressiot ja käsitasapainoilu
4. Mobility ja flow
5. Movement & HIIT
6. Keskivartalo ja nivelten vahvistaminen
7. Challenge

Kurssien hinnat:

Helsinki Core Trainers Functionality-Base 7 krt -179€
Helsinki Core Trainers Functionality-Move 7 krt -179€
Helsinki Core Trainers Functionality-Challenge 7 krt -179€

CompactFit Functionality-Bodyweight 7krt – 179€

Kaksi täysin vapaavalintaista kurssia (yht. 14krt) – 319€
Kolme täysin vapaavalintaista kurssia (yht 21krt) – 449€

Harjoituspaikat:

Helsinki Core Trainers, Henry Fordin katu 5 N 2.krs – www.coretrainers.fi
CompactFit, Pälkäneentie 19 A – www.compactfit.fi

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:

Sähköpostilla pt.palvelut@gmail.com