Ella Kanninen ja Nenäpäivähaaste!

Minulla on ollut ilo onnistua uuteen Nenäpäivään valmentajan roolissa, nimittäin toimimalla Ella Kannisen kuntovalmentajana. Ella on yksi Nenäpäivän virallisista “julkkis-hyväntekijöistä”, joille on asetettu erityisiä haastetehtäviä.

Ella toimii tällä hetkellä juontajana YLE:n Puoli Seitsemän ohjelmassa ja on tuttu mm. Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmasta.

Puoli Seitsemän juontajat Ella ja Mikko

Ellan haasteena tulee olemaan huiman kiipeilyseinän valloitus ilman aikaisempaa kiipeilykokemusta. Harjoitteluun on varattu aikaa yksi kuukausi. Projektia tullaa näkemään Puoli Seitsemän ohjelman neljässä jaksossa 5-8.11. Tuolloin tulette näkemään minkälaista kehitystä kuukaudessa saadaan aikaiseksi!

Mikä ihmeen Nenäpäivä?

Nenäpäivän tarkoituksena on kerätä varoja maailman köyhimmissä oloissa elävien lasten hyväksi ja yllyttää suomalaisia hauskaan varainkeräykseen. Nenäpäivä järjestetään kerran vuodessa loka-marraskuun aikana ja tämä kolme viikoa kestävä kampanja huipentuu Yle TV2:n Nenäpäivä-showhun, jossa mukana on Suomen kirkkaimpia tähtiä. Nenäpäivää 2013 vietetään 8.11. Kampanja käynnistyi 16.10.

Nenäpäivä 2012 keräsi hyväntekeväisyyteen reilut 2 miljoonaa euroa. Jokainen voi osallistua kampanjaan kätevästi täältä löytyvillä ohjeilla: Nenäpäivä

Ellan sivun löydät Nenäpäivän osalta täältä: Hyväntekijä Ella Kanninen