Breath Mastery & Liikkuvuus -workshopit 4.12.2022

Espoossa tapahtuu sunnuntaina 4.12 kun kouluttamaan saapuu Jarno Härkösen lisäksi huippuosaaja Mikko Paunonen.

Mikko on ehdottomasti yksi Suomen kovimpia kouluttajia ja valmentajia, joka on sukeltanut vuosikymmeniä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin maailmaan. Tälläkin hetkellä hän opiskelee Yhdysvalloissa neurotieteitä, psyykkistä valmennusta ja urheiluneurologiaa. Urallaan hän on kouluttanut mm. tuhansia personal trainereita, toiminut Saipan fysiikkavalmentajana ja kirjoittanut useita liikunta- ja hyvinvointalan teoksia.

Yksi Mikon rakkaimmista valmennusaiheista on hengitys, jonka maailmaan hän on sukeltanut lukemattomien eri koulukuntien ja näkökulmien kautta. Sunnuntaina pääset tutustumaan hengityksen tärkeimpiin ajatusmaailmoihin ja käytönnönharjoitteisiin. Näistä voit saada samantien apua niin omaan fysiikkaharjoitteluun, valmentamiseen tai vaikkapa oman mielen rauhoittamiseen.

Itse pidän samana päivänä Liikkuvuusharjoittelu -workshopin, jossa tulemme käymään läpi erityyppisiä harjoitteita notkeuden, liikehallinnan ja liiketaidon kehittämiseen. Samalla syvennymme liikkuvuusharjoittelun eri tasoihin ja saat konkreettisia ideoita oman liikkuvuuden kehittämiseen ja harjoittelun ohjelmointiin.

Voit osallistua jompaan kumpaan workshoppiin tai molempiin. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla:

info@jarnoharkonen.com – paikkoja on rajoitetusti.

Hinnat:

Breath Mastery -workshop 79€

Liikkuvuusharjoittelu -workshop 79€

TARJOUS: Molemmat workshopit yhteishintaan 139€

Breath Mastery – Power of Breathing 2,5h

“Breathing is the very first thing you do when you enter this world and the very last thing when you leave this world. It’s in every step in your way, reacting your emotions, exertions, pains… calming you down or ramping you up. By learning to master your breathing, you learn to master your emotions and performance better.” -Mikko

Ei ole sattumaa, miksi maailmalla esimerkiksi erikoisjoukot, urheilijat tai huippujohtajat puhuvat nykyään paljon hengityksen hallinnan tärkeydestä. Meidän yksi supervoimistamme, hengitys, on yksi keskeisimmistä työkaluista, kun puhutaan suorituskyvystä, kivun kontrolloimisesta, mielenhallinnasta, liikkuvuudesta tai jopa näön tarkkuudesta.

Miten tätä voit käyttää jokapäiväisessä arjessa tehokkaammin apuna, jotta pystyt suoritumaan päivän tehtävistä tehokkaammin, olemaan enemmän läsnä, sekä saamaan lisää voimaa, tehoa ja suorituskykykapasiteettia harjoitteluun?

Tule mukaan oppimaan miten voit käyttää hengitystäsi lisäämään kapasiteettiasi!

Aikataulu:

10:00-10:30 Hengityksen anatomia
10:30-11:30 Breath Flow work, origins: Spinal mobility & breath manipulation – pallealihaksen manipulaatiot hengityksen, sekä manuaalisen tekniikan kautta
11:30-12:00 Power Breathing Workout – miten hengitys vaikuttaa voimantuottoon?
12:00-12:30 Balancing Breath – palauttava hengitys

Liikkuvuusharjoittelu – 2,5h

Liikkuvuusharjoittelu ei tarkoita vain ns. klassista venyttelyä, vaan siinä yhdistyvät mm. notkeus, kehonhallinta, taito, voima ja koordinaatiokyky. Jotta kehomme voi paremmin, on kivuttomampi ja osaa tuottaa voimaa ja tukea oikein, tulee sitä valmistella ja harjoittaa järkevästi. Näitä teemoja käsitellään iltapäivän workshopissa.

Aikataulu:

13.00-13.30 Liikkuvuusharjoittelun anatomia
13.30-14.00 Flow work: Kehon kokonaisvaltainen avaaminen flown kautta
14.00-14.30 Joint work: Nivelten liikkuvuus ja tuki
14.30-15.30 Aktiiviset dynaamiset venytykset ja harjoittelun ohjelmointi

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla: info@jarnoharkonen.com – paikkoja on rajoitetusti.