Functionality Kesäleiri 17-20.7.2017

Kesän paras tapahtuma on jälleen täällä, luvassa on neljä päivää treenejä Suomen ehdottomien huippujen ohjauksessa! Tällä aikuisten kesäleirillä tarjolla on mm. monipuolista kehonpaino- ja liikkuvuusharjoittelu ja tutustumista ihmiskehon ihmeelliseen maailmaan. Neljän päivän aikana on mahdollisuus päästä tutustumaan monipuolisesti erilaisiin kehonpainoharjoittelun lajeihin kuten parkouriin, pariakrobatiaa, breikkiin ja joogaan. Luvassa on siis iso nippu uusia kokemuksia ja aivan parasta kesäfiilistä!

Functionality Kesäleiri mainos neliö 800

Tapahtuman isäntänä toimii tutusti liikunta-alan moniosaaja Jarno Härkönen, jolta löytyy yli 20 vuoden kokemus ohjaamisesta. Nykyään Jarno kouluttaa mm. personal trainereita ja kehonpainoharjoittelun ohjaajia, isännöi Yoga & Movement Centeriä ja on kirjoittanut kaksi treenikirjaa: Kehonpainoharjoittelu Movement ja 30 askelta toimivaan kehoon ja mieleen.

Muina kesäleirin ohjaajina nähdään Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Joosua ”Jope” Visuri, Herttua Familyn Sami ja Anni Perälä, Mikko Paunonen, Ville Oinonen, Tuomas Katila, Anu Koskela, Juho Ranta, Justus Hartwigsen ja viimeisten treenien yllätysohjaaja!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä: Functionality Kesäleiri 2017