Syksyn uudet kuviot ja aikataulut

Syyskausi on startannut vauhdikkaasti ja tässä kootusti mitä kaikkea on tapahtunut ja tulee tapahtumaan. Liikunta-alan projektit työllistävät itseni tällä hetkellä kokopäiväisesti, mutta mukaan mahtuu vielä muutamia uusia PT-asiakkuuksia. Eli kiinnostuneet voivat kysellä mailitse tarkemmin näistä: pt.palvelut@gmail.com

Olen nyt päässyt mukaan aktiivisesti Trainer4Youn koulutustoimintaan ja syksyn mittaan tulen olemaan mukana Hyvinvointi- ja Kuntosalivalmentajien ja Personal Trainereiden koulutusviikonlopuissa.

Syksyn ensimmäinen Hyvinvointivalmentaja-koulutus käynnissä

Yrityspuolella jatkan myös yritysten kuntoprojekteissa ja firmatuntien pitämisessä. Lisäksi teen Personal Trainerin töitä normaalisti omien asiakkaideni kanssa. Tällä saralla on myös syksyn aikana starttaamassa mielenkiintoinen projekti, josta ilmoittelen lähiaikoina lisää!

BodyCombattia Esportilla

Ryhmäliikunnan puolella jatkan tuntien pitoa Esport Centerillä (Tapiolan toimipiste) ja TöölöGymillä. Lisäksi olen mukana Kluuviin perustetussa uudessa joogastudiossa Pranamassa. Konsepti on täysin uusi Suomessa: tunneille ei tarvitse erikseen ilmoittautua eikä ostaa kortteja, kaikki tunnit maksetaan käteisellä “maksa-mitä-haluat”-periaatteella. Tuntivalikoimasta löytyy normaalien joogatuntien lisäksi mm. Sinkkujoogaa, Darrajoogaa ja kiinalaista Chi Kungia. Tutustu lisää osoitteessa: www.pranama.fi.

Joogaa Pranamassa

Viikkotunnit:

Maanantai 16.45-17.45 BodyCombat (Esport Center)

Maanantai 18.00-19.00 CardioRide60 (Esport Center)

Tiistai 11.00-12.00 Lounasjooga (Pranama)

Keskiviikko 10.00-10.55 Kahvakuula (TöölöGym)

Näiden tuntien lisäksi pidän välillä Pranamassa aamujoogaa keskiviikkoisin 7.15-8.15 ja Sinkkujoogaa perjantaisin 17.00-18.30.

Syksyn isoihin tapahtumiin kuului Helsinki Workout, jossa olin pitämässä toiminnallisen harjoittelun tunteja ja Bootcamppia, lue tästä lisää Ryhmaliikunta.fi-sivuston blogistani.

Lisäksi olen startannut tiuhaan tahtiin päivittyvän oman treeniblogini Ryhmaliikunta.fi-sivun keskustelualueelle. Luvassa on katsausta omaan harjoitteluuni ja harjoittelufilosofioihini, kuvia ja videoita. Tutustu siihen tästä linkistä: Jarno Härkönen treeniblogi

Toiminnallisen harjoittelun puolella on myös tulossa projektia liittyen Helsinki Workoutissa pidettyihin tunteihimme. Be prepared! 😉