Uusi kehonpainoharjoittelun pienryhmä starttaa Espoossa 30.10.2014!

Sitä on toivottu, joten nyt sitä saa! Starttaan Espoossa ensimmäisen Functionality -pienryhmävalmennuksen 30.10.2014. Harjoitukset ovat aina torstaisin klo 12-13 Tapiolan Yoga & Wellness studiolla.

Oletko kiinnostunut monipuolisesta harjoittelusta? Haluat saada aikaan tuloksia ja kehitystä? Haluatko oppia oikeat suoritustekniikat ja progressiot eri liikkeisiin? Haluatko vahvistaa ja haastaa kehoa monipuolisesti?

Tervetuloa mukaan.

functionality tapiola kurssi

Kurssi sopii kaikille kuntotasoille, ideana on opettaa monipuolisen kehonpainoharjoittelun (ja kotiharjoitteluun) erityyppisiä teemoja ja harjoitusmuotoja. Kurssilla tutustutaan esim. monipuoliseen movement & mobility -harjoitteluun, sekä eri kehonpainoliikkeiden progressioihin, teemoina ovat muun muassa:

*Luonnollinen ja moniulotteinen liike, mm. Ido Portalin Locomotion ja Low-gate-harjoitteita.
*Liikkuvuusharjoittelu ja voimaharjoittelu liikkeen kautta
*Kehon eri osien vahvistaminen, keskivartalon harjoittaminen
*Liikeprogressioita mm. käsilläseisontaan, erilaisiin kyykkyihin ja punnerruksiin
*Teknisen harjoittelun lisäksi välillä tehdään myös tehokkaita ns. Metabolic conditioning ja HIIT-harjoitteita (eli Suomeksi: hikeä ja puuskutusta!)

Ilmoittautumiset sähköpostilla: pt.palvelut@gmail.com

Kurssi yhdistää oman ohjaajakokemukseni yli 20 vuoden ajalta, hakien toimivimmat harjoitteet ja vaikutteet mm. kehonpainoharjoittelusta, kamppailulajeista, joogasta, lihaskuntoharjoittelusta ja erityyppisistä toiminnallisen harjoittelun elementeistä. Nykyään mm. koulutan uusia personal trainereita Trainer4You:n organisaatiossa, luennoin ja pidän erityyppisiä workshoppeja ja toimin toisena kirjoittajana helmikuussa 2015 ilmestyvässä kehonpainoharjoitteluun liittyvässä kirjassa. Koulutan itseäni jatkuvasti ja tuoreimpiin koulutuksiin kuuluvat mm. Ido Portalin Movement-X koulutukset (2013 Helsinki ja 2014 Dublin) ja Corset workshop (2014 Turku), Jukka Rajalan Bodyweight Training Coach 1 (2014 Helsinki) ja Meghan Currien nelipäiväinen Creative Genious workshop (2013).

Pienryhmien etuna on se, että voin antaa jokaiselle osallistujille henkilökohtaista ohjausta ja etsiä hänelle sopivat liikevariaatiot ja tasot. Voit lukea fiiliksiä pienryhmissäni käyneiltä ihmisiltä Referenssi-sivultani tai vaikkapa Onnen Tunti -blogista. Kurssille osallistujat saavat lisäksi käyttöönsä omaa harjoittelua tukevaa liikepankkia videomuodossa.

Aikataulu: 30.10.-11.12, torstaisin klo 12.00-13.00 (7vko)
Harjoituspaikka: Tapiola Yoga & Wellness studio (Ahertajantie 3, Espoo, WeeGee talon vieressä)
Kurssin hinta: 169€
Osallistujamäärä: 4-10 henkeä
Ilmoittautumiset: sähköpostilla pt.palvelut@gmail.com

Alla pientä motivaatiopätkää kehonpainoharjoitteluun Huom! Älä säikähdä, sillä ihan tällaista menoa kurssilla ei tule kuitenkaan olemaan, vaan kurssi sopii kaikille kuntotasoille. Riittää että olet kiinnostunut monipuolisesta liikunnasta ja itsesi kehittämisestä (sekä kaikki liikkeet tulllaan kurssilla tekemään ilman välineitä):