Personal Training

PÄIVITYS 14.8.2014: En ota tällä hetkellä asiakkaita perinteiseen Personal training -valmennukseen. Jos olet kiinnostunut yksilövalmennuksesta niin tutustu lisää syyskuussa starttaavaan Functionality Coaching -konseptiin.

Teen tällä hetkellä yksilövalmennuksia (Personal Training) ja pienryhmävalmennuksia (Group Training), luennoin ja vedän yrityksissä hyvinvointiprojekteja. Tutustu yrityspalveluihin lisää täältä: Yrityksen hyvinvointipalvelut

Minulle Personal Training ja Group Training tarkoittavat asiakkaiden tarpeiden ja lähtökohtien tarkkaa kartoittamista ja järkevien tavoitteiden asettamista. Näihin päästään laatimalla oikeaoppinen jokaiselle yksittäiselle henkilölle räätälöity harjoitusohjelma sopivilla liikuntamuodoilla, tekniikoilla ja oikeilla rasitusalueilla. Harjoitusohjelmassa otetaan huomioon esimerkiksi ruokavalio, lepo ja ajankäytön hallinta.

Vaikka kuntosaliharjoittelu on monelle yksi parhaista vaihtoehdoista voidaan harjoitusohjelmiin sisällyttää mm. toiminnallista harjoittelua, ryhmäliikuntatunteja, kahvakuula-harjoittelua, joogaa, pyöräilyä, uintia, sauvakävelyä, crossfittia tai kamppailulajeja. Jokaiselle löytyy sopivia lajeja ja samalla voit löytää itsellesi uuden, innostavan harrastuksen.

Miten harjoittelu toimii?

Jokainen asiakassuhde käynnistyy alkukartoituksella ja tavoitteiden asettelulla. Usein mukaan kannattaa ottaa tarpeiden mukaiset kuntotestit ja erilaiset perusmittaukset (esim. verenpaine ja rasvaprosentti). Tämän jälkeen laaditaan asiakkaille sopivat harjoitusohjelmat. Ohjaajan kanssa voi harjoitella useita kertoja viikossa tai esimerkiksi kerran kuukaudessa. Ohjaaja huolehtii edistymisen seurannasta ja motivoi asiakkaita tuloksiin pääsemisessä.

Painotan kokonaisvaltaista lähestymistapaa harjoitteluun ja hyvinvointiin ja annankin kaikille valmennettavilleni ohjeita kotiharjoittelua varten.

Esimerkkejä hinnoista:

Starttipaketti 2kk – 350€ (3 tapaamista)
1. tapaaminen: alkukartoitus, testit, sopivien harjoitusten ja liikkeiden kartoitusta
2. tapaaminen: käytännön harjoitukset, harjoittelun ohjeistus
3. tapaaminen: testit, käytännön harjoitus, jatko-ohjelman laatiminen
Lisäksi viikottainen yhteydenpito, harjoitusviikkojen suunnittelu ja ohjeistus, oheisharjoitusten ohjeistus

Tehopaketti 3-6kk – 750€ (7 tapaamista)
Kaksi ensimmäistä tapaamista paketin alkuun:
*1. tapaaminen: alkukartoitus, testit, sopivien harjoitusten ja liikkeiden kartoitusta
*2. tapaaminen: käytännön harjoitukset, harjoittelun ohjeistus
Tämän jälkeeni käytettävissä 4 tapaamista 3-6kk aikana, sisältö toiveiden ja tarpeiden mukaan
Seitsemännellä kerralla: testit, käytännön harjoitus, jatko-ohjelman laatiminen
Lisäksi viikottainen yhteydenpito, harjoitusviikkojen suunnittelu ja ohjeistus, oheisharjoitusten ohjeistus

Täydelliset palvelut löydät Hinnasto -sivultani, jossa on mm. yksittäiskäyntejä, saliohjelmien laatimisia, kehonkoostumusmittauksia, ravintoanalyysejä, luentoja jne…

Group Training -hinnasto

6krt kurssit: 160€ (kertahinta 26,70€)
7krt kurssit: 175€ (kertahinta 25€)
13krt kurssit: 295€ (kertahinta 22,70€)

Uusista Group Training -kursseista ilmoitan täällä ja Facebook-sivuillani. Tammi- ja Helmikuussa 2014 starttaavien kurssien infot täällä: Functional training -pienryhmät

Ota yhteyttä

Toimin pääkaupunkiseudulla ja paketit saat kätevimmin varattua sähköpostitse pt.palvelut@gmail.com, puhelimitse 050-5339803 tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Valmentajasi

 • Kouluttaa tulevia Hyvinvointi- ja Kuntosalivalmentajia, sekä Personal Trainereita
 • Tekee yksilö- ja pienryhmävalmennuksia, sekä yritysten hyvinvointiprojekteja
 • Yli 20 vuoden kokemus erilaisten liikuntalajien ohjaamisesta ja kuntosaliharjoittelusta
 • Vuosien kokemus valmentamisesta ja kouluttamisesta
 • Kokemusta erityisryhmien ohjaamisesta niin junioreille kuin senioreillekin
 • Virallistettu Kuntosalivalmentaja / Trainer4You
 • Virallistettu Hyvinvointivalmentaja / Trainer4You
 • Virallistettu Personal Trainer / Trainer4You & EREPS Certified
 • Ryhmäliikuntaohjaaja ja -kouluttaja (lue lisää)
 • Karate-ohjaaja ja -valmentaja, Karaten MM 1 – 2003 (lue lisää)
 • Lisensoitu Jooga ohjaaja (RYT-200)
 • Toiminnallisten harjoitusmuotojen kehittäjä, lisätiedot: www.functionality.fi

 

Functionality Kesäleiri 17-20.7.2017

20 May

posted by

Categories: Functionality, Kehonpainoharjoittelu, Kurssit

Comments: 0

Kesän paras tapahtuma on jälleen täällä, luvassa on neljä päivää treenejä Suomen ehdottomien huippujen ohjauksessa! Tällä aikuisten kesäleirillä tarjolla on mm. monipuolista kehonpaino- ja liikkuvuusharjoittelu ja tutustumista ihmiskehon ihmeelliseen maailmaan. Neljän päivän aikana on mahdollisuus päästä tutustumaan monipuolisesti erilaisiin kehonpainoharjoittelun lajeihin kuten parkouriin, pariakrobatiaa, breikkiin ja joogaan. Luvassa on siis iso nippu uusia kokemuksia ja aivan parasta kesäfiilistä!

Functionality Kesäleiri mainos neliö 800

Tapahtuman isäntänä toimii tutusti liikunta-alan moniosaaja Jarno Härkönen, jolta löytyy yli 20 vuoden kokemus ohjaamisesta. Nykyään Jarno kouluttaa mm. personal trainereita ja kehonpainoharjoittelun ohjaajia, isännöi Yoga & Movement Centeriä ja on kirjoittanut kaksi treenikirjaa: Kehonpainoharjoittelu Movement ja 30 askelta toimivaan kehoon ja mieleen.

Muina kesäleirin ohjaajina nähdään Johannes ”Hatsolo” Hattunen, Joosua ”Jope” Visuri, Herttua Familyn Sami ja Anni Perälä, Mikko Paunonen, Ville Oinonen, Tuomas Katila, Anu Koskela, Juho Ranta, Justus Hartwigsen ja viimeisten treenien yllätysohjaaja!

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä: Functionality Kesäleiri 2017

Ilmoittaudu NYT: Inspiration Weekend 18-19.3.2017

7 Mar

posted by

Categories: Blogi, Functionality, Kehonpainoharjoittelu, Kurssit, workshop

Comments: 0

Viikonloppu täynnä inspiraatiota, tarinoita ja käytännön oppeja liikunta-alan yrittäjyydestä ja treenimaailman uusimpia tuulia! Tule mukaan kuuntelemaan ja oppimaan huikealta ammattilaiskaartilta, joka ei jätä varmasti ketään kylmäksi.

Tapahtuman isäntänä toimii liikunta-alan monitoimimies Jarno Härkönen, jolta löytyy yli 20 vuoden kokemus ohjaamisesta. Nykyään Jarno kouluttaa mm. personal trainereita ja kehonpainoharjoittelun ohjaajia, isännöi Yoga & Movement Centeriä ja on kirjoittanut kaksi treenikirjaa: Kehonpainoharjoittelu Movement ja 30 askelta toimivaan kehoon ja mieleen.

Johannes “Hatsolo” Hattunen ei myöskään juuri kentällä esittelyjä kaipaa! Yhdeltä Suomen tunnetuimmalta breikkarilta on juuri ilmestynyt oma kirja: “Hatsolo – elämä breikkarin silmin”. Mies tunnetaan myös mm. Training For Warriors Helsingin perustajana, super-motivoivana puhujana ja aktiivisena valmentajana.

inspiration weekend 2017

Mukaan remmiin liittyy lisäksi yksi Suomen some-maailman seuratuimpia ja motivoivimpia valmentajia Joosua “Jope” Visuri, jolla on hallussaan mm. hyppypunnerruksen Suomenennätys. Jope kiertelee nykyään aktiivisesti ympäri Suomea kouluttamassa ihmisiä kehonpaino- ja liikkuvuusharjoittelun saloihin.

Jaakko Savolahti on erittäin haluttu puhuja erityisesti hyvinvointiin ja ravintoon liittyvissä asioissa ja on hän mm. perustanut Helsinki Paleon ja tekee Suomen suosituimpia treeniaiheisia podcastejä. Tämän lisäksi Jaakko tekee paljon töitä urheilijoiden parissa, kouluttaa tulevia personal trainereita ja tutustuttaa ihmisiä luonnollisen liikkeen maailmaan.

Tuspu -nimimerkillä tunnettu Tuomas Katila on tunnettu huikeasta ammattitaidostaan ja innostavista treeneistään niin. parkour, crosstraining ja kehonpainoharjoittelun maailmasta. Vuonna 2015 Tuomas nappasi Street Workoutin SM-kultaa ja samalla voitti myös arvostetun Overall Winner -tittelin itselleen.

Lauantain sisältö ja aikataulut:

13.30-14 Intro: Taitojen oppiminen – Jarno Härkönen
14-15.15 Treeni: Movement & Mobility – Jarno Härkönen
*Monipuolista kehonpainolla tehtävää liike- ja liikkuvuusharjoittelua, jossa opetellaan käyttämään kehon eri liikesuuntia tehokkaassa yhteistyössä ja parannetaan liikkuvuutta.

15.30-16.00 Yrittäjätarina: Ylikuntokeissistä liikunta-alan ammattilaiseksi – Jaakko Savolahti
16.00-17.00 Treeni: Modernin keskivartaloharjoittelun ABC – Jaakko Savolahti
*Keskivartalon rooli voiman tuotossa: voiman välittäminen, liikkeen vastustaminen ja progressiot lattialta seisoma-asentoon.

17.30-18.00 Yrittäjätarina: Kuinka päästä esille some-maailmassa – Joosua Visuri
18.00-19.15 Treeni: Kehonpainoharjoittelun haasteliikkeet – Joosua Visuri
*Kaipaatko haasteita? Tai haluatko oppia tien päästä omiin tavoiteliikkeisiisi? Jope tarjoilee laajalla kattauksella tehokkaita harjoitteita vaativimpaankiin makuun.

19.15-19.30 Mielikuvaharjoittelu – Jarno
*Päivä päätetään rauhoittavaan mentaaliharjoitukseen, jonka aikana vahvistetaan omia positiivisia onnistumisia.

Sunnuntain sisältö ja aikataulut:

10.15-10.45 ILO = Innostu, Luo, Onnistu: Avaimet innostavaan valmentamiseen – Johannes “Hatsolo” Hattunen
10.45-11.45 Treeni: Haluatko oppia innostamaan, motivoimaan ja kannustamaan asiakastasi paremmin? – Johannes “Hatsolo” Hattunen
*Innostava treeni ei riipu ohjaajan liikepankista tai käytettävistä välineistä vaan etenkin kyvystä kannustaa asiakasta tekemään oikeita ratkaisuja omassa arjessaan. Hatsolon vetämissä treeneissä opit tehokkaat käytännön niksit ja kikat asiakkaillesi äärimmäisen energisessä ja innostavassa ilmapiirissä!

12.00-13.15 Treeni: Ryhmä- ja pariharjoitteet – Tuomas Katila
*Tule hakemaan monipuolisia ideoita kehittävien, hauskojen ja haastavienkin pari- ja ryhmäharjoitteiden maailmasta. Treenit joista ei varmasti hymyä ja naurua puutu!

13.45-14.15 Yrittäjätarina: Alanvaihdosten kautta vahvaksi yrittäjäksi – Jarno Härkönen
14.15-15.45 Treeni: Toiminnallisuutta treeniin – Jarno Härkönen
*Viikonlopun viimeisessä treenissä tutustutaan monipuolisen liikkeen filosofioihin käyttäen apuna monipuolisia kehonpainolla ja apuvälineillä (kahvakuulia, voimakeiloja, renkaat, vastuskuminauhat jne.) tehtäviä liikkeitä.

15.45-16.00 Loppurentoutus – Jarno Härkönen
*Viikonloppu päätetään kehoa ja mieltä rentouttavaan pehmeään mentaaliharjoitukseen.

Paikka:

Yoga & Movement Center, Espoo, Kauppamiehentie 1 (Heikintorin liikekeskus 2.krs)

Hinnat:

Koko tapahtuma: 179€
Yksi päivä: 99€

Sitovat ilmoittautumiset:

info@movementespoo.fi

Huom! Tapahtumaan otetaan maksimissaan 25 osallistujaa/päivä – joten varaa paikkasi nopeasti!

Valmentajat ja luennoitsijat:

 • Jarno Härkönen, Liikunta-alan kouluttaja
 • Johannes “Hatsolo” Hattunen, Suomen tunnetuimpia breikkareita
 • Jaakko Savolahti, Helsinki Paleon perustaja
 • Joosua Visuri, Kehonpainoharjoittelun erikoismies
 • Tuomas Katila, Street Workoutin Suomenmestari

YHTEISTYÖSSÄ:

Yoga & Movement Center – www.movementespoo.fi
Personal Trainer Akatemia – www.ptakatemia.fi

Ilmoittaudu nyt loppuvuoden pienryhmiin!

1 Nov

posted by

Categories: Functionality, Kehonpainoharjoittelu, Kurssit, Valmennus

Comments: 0

Haluatko päästä tehokkaasti sisään kehonpainoharjoittelun monipuoliseen maailmaan tai oletko 50+ vuotias ja haluat parantaa omaa hyvinvointiasi? Tule mukaan harjoittelemaan Jarno Härkösen pienryhmiin, lue lisätietoja kehonpainoharjoittelun- ja 50+ vuotiaiden ryhmistä alta.

Kehonpainoharjoittelun pienryhmät:

Jokainen osallistuja saa omalle tasolleen sopivat ohjeet ja vinkit niin liikkuvuuden, voiman kuin taidonkin kehittämiseen kehonpainoharjoittelun metodein.

Osallistujat saavat kurssin päätteeksi käyttöönsä videoliikepankin kurssilla opetelluista liikkeistä.

Ryhmä 1: Maanantai 11.30-12.30*
Ryhmä 2: Keskiviikko 11.30-12.30*
Ryhmä 3: Torstai 10.00-11.00*

Viiden viikon kurssi (yhteensä 5 harjoitusta), hinta 119€

Ryhmät alkavat viikolla 46, eli alkaen 14.11.2016 ja päättyvät viikolla 50, eli viimeinen ryhmä päättyy torstaina 15.12.2016*

*Ryhmät starttaavat mikäli niihin saadaan vähintään 4 osallistujaa

Paikka: Yoga & Movement Center, Kauppamiehentie 1, Espoo

Ilmoittautumiset: pt.palvelut@gmail.com

50+ vuotiaiden ryhmä

Liikunta on monesti parasta lääkettä! Kehon monipuolinen ja oikeaoppinen liikuttaminen auttavat meitä voimaan paremmin ja poistamaan kehon kireys- ja kiputiloja. Tässä ryhmässä keskitytään mm. niska- ja hartiaseudun hyvinvointiin, selän kiputilojen poistamiseen, alavartalon toiminnan parantamiseen ja kehon monipuoliseen avaamiseen ja vahvistamiseen.

Ryhmässä jokainen saa henkilökohtaista ohjaamista, sekä asiantuntevaa valmennusta Jarno Härkösen opastuksella. Jarnon vinkkejä voit katsoa vaikkapa tästä Ylen aamu-tv:n treenistä:

Sporttituokio: niska- ja hartiaseudun hyvinvointi | Ylen aamu-tv

Ryhmä 1: Maantaisin ja torstaisin 13.00-14.00*

Viiden viikon kurssi (yhteensä 10 harjoitusta), hinta 189€
Alkaa 14.11.2016

Ryhmät alkavat maanantaina 14.11.2016 ja päättyvät 12.12.2016*

*Ryhmä starttaa mikäli siihen saadaan vähintään 5 osallistujaa

Paikka: Yoga & Movement Center, Kauppamiehentie 1, Espoo

Ilmoittautumiset: pt.palvelut@gmail.com

Avaan oman studion Tapiolaan 3.10.2016!

28 Sep

posted by

Categories: Functionality, Kehonpainoharjoittelu, Personal Training, Valmennus, Yoga

Comments: 0

Pitkäaikainen unelma on lopultakin kääntynyt todeksi, kun avaamme 3.10.2016 uuden joogaan ja kehonpainoharjoitteluun keskittyneen studion Espoon Tapiolaan. Avajaisten kunniaksi tarjoamme kaksi ensimmäistä viikkoa kaikki tuntimme TÄYSIN ILMAISEKSI! Tunneillamme yhdistyvät monipuolisen ja luonnollisen liikkeen filosofiat, sekä kehon toiminnan ja hyvinvoinnin parantaminen. Huippuluokan valmentajat takaavat turvallisen, kehittävän ja hauskan harjoitteluympäristön jokaiselle. Tervetuloa mukaan lähtötasoon katsomatta!

Kurkkaa avajaisviikon lukujärjestys täältä: Tapiolan jooga- ja kehonpainoharjoittelun -tunnit

Tutustu lisää verkkosivuillamme: www.movementespoo.fi

Seuraa Facebookissa: Yoga & Movement Center

Seuraa Instagramissa: @movementespoo

flyer-v2-movementespoo

Ylen aamu-tv:n treenien aikataulut

20 Jun

posted by

Categories: Blogi, Functionality, Kehonpainoharjoittelu, Media, Treeniohjelma, Valmennus

Comments: 0

Olen mukana Ylen aamu-tv:n lähetyksissä kesällä yhteensä seitsemänä keskiviikkona, luvassa on monipuolista liikettä ja vinkkejä hyvinvoinnin parantamiseksi. Ensimmäinen lähetys löytyy katsottavana Areenasta, teemana oli kokonaisvaltaisesti kehoa avaavat liikkeet:

http://areena.yle.fi/1-3502579

Alta löydät treenien pääteemat ja aikataulut – merkkaa kalenteriin ja liity mukaani treenaamaan!

jarno harkonen yle aamutv

Ke 29.6. klo 8.45 – Liikettä lantioon

Ke 6.7. klo 8.45 – Niska- ja hartiaseudun hyvinvointi

Ke 20.7. klo 8.45 – Kyykkäämällä kuntoon

Ke 27.7. klo 8.45 – Liikettä ylävartaloon

Ke 10.8. klo 8.45 – Nivelet kuntoon

Ke 24.8. klo 8.45 – Rauhoittava ja rentouttava harjoitus

PS. Facebook -sivuiltani löytyy myös muutamia avaavia harjoituksia!

Functionality Kesäleiri 18-21.7.2016

28 May

posted by

Categories: Blogi, Functionality, Kehonpainoharjoittelu, Kurssit, Yoga

Comments: 0

Kesän paras tapahtuma on taas täällä! Neljä päivää treenejä huippuohjaajien seurassa, luvassa on mm. monenlaista kehonpainoharjoittelua, parkouria, joogaa, akrobatiaa kaikille tasoille, uusia kokemuksia ja huippua kesäfiilistä!

Tapahtuman isäntänä toimii Jarno Härkönen, joka tulee olemaan mukana koko viikon ajan. Jarno toimii kehonpainoharjoittelun ja toiminnallisen harjoittelun ohjaajana ja kouluttajana, sekä kouluttaa uusia personal trainereita Personal Trainer Akatemiassa. Kirjoittajana hän on toiminut kirjoissa ”Kehonpainoharjoittelu Movement” ja ”30 askelta toimivaan kehoon ja mieleen”.

Muita ohjaajia ovat Tikis-sivustolta ja monista treenihaasteista tuttu Joosua ”Tikis-Jope” Visuri, Suomen Parkour ry:n puheenjohtaja Juho Kuusisaari, fysiikkavalmentaja ja street workoutin Suomen mestari Aaro Helander, AcroYogaava pari Ulrika Lillsunde ja Sami Huikko, valoisa joogaopettaja Meri Mort, nykytanssija ja kamppailulajien monipuolinen mestari Ville Oinonen, holistisen ja toiminnallisen harjoittelun kouluttaja ja erikoismies Mikko Paunonen ja myöhemmin julkistettava erikoistunnin ohjaaja.

kesaleiri functionality mainos 640

Kuva vuoden 2014 kesäleiriltä

Aikataulut:

Functionality-kesaleiri-2016-aikataulut2

18-21.7.2016 klo 10-15.30, sisältäen tunnin ruokatauon ja pienet tauot jokaisen tunnin välissä.

Tarkemmat tuntikuvaukset ja ohjaajaesittelyt on julkaistu tapahtuman Facebook-sivulla.

Kaikki harjoitukset sopivat kaikille: ohjaajat tarjoavat jokaiselle sopivia vaihtoehtoja liikkeistä/harjoitteista olit sitten aloittelevampi tai jo kokenut konkari. Tärkeintä on rento ilmapiiri, liikunnasta ja yhdessäolosta nauttiminen. Välillä voit keskittyä treenien sijaan vaikkapa auringonottoon!

Leiri pidetään Helsingissä Eiranrannan lähellä (Pyhiinvaeltajanpuisto, Piritankuja 2). Huonon sään sattuessa treenit siirretään läheisiin sisätiloihin.

Hinta ja ilmoittautuminen:

Functionality kesäleiri – 4 päivän leiripaketti hintaan 219€

Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: hanna@functionality.fi – josta saat tarkemmat ohjeet leiripaikan vahvistamiseksi. Sähköpostiin liitä seuraavat tiedot: Osallistujan nimi (& maksajan tiedot jos eri kuin osallistuja), puhelinnumero ja osoite.

Katso fiiliksiä viime vuosien leireistä täältä:

Ennakkotilaa uutuuskirjani + tarjousta!

22 Feb

posted by

Categories: 30 askelta, Blogi, Kehonpainoharjoittelu, Kirja

Comments: 0

Kirsi Tikan kanssa yhdessä kirjoittamani kirja “30 askelta toimivaan kehoon ja mieleen” tulee painosta 1.3.2016 – luvassa on huikea 192 sivun paketti käytännönläheisiä ohjeita: 11 erilaista harjoitusohjelmaa, laaja liikepankki ja motivoiva teoriaosuus – sekä tietenkin 30 päivän ajaksi tehtäviä niin liikkeeseen, rauhoittumiseen, ravintoon kuin henkiseenkin kehitykseen liittyen. Kirjassa yhdistyvät mm. monipuoliset kehonpainoharjoittelun ja joogan opit toimivaksi kokonaisuudeksi.

Visuaalisesti huikean kovakantisen teoksen saat tilattua nyt kauttani ennakkotilaajien tarjoushintaan! Tässä hieman kurkistusta kirjan maailmaan kännykkäkameran kautta viimeisestä digitaalisesta vedoksesta:

30 askelta toimivaan kehoon ja mieleen kirja

Ennakkotilaa kirja nyt hintaan 25€ sisältäen postikulut (kustantajan ovh. 29€), jolloin saat sen ensimmäisten joukossa ja halutessasi vielä omistuskirjoituksella!

Keväällä 2015 julkaistiin ensimmäinen kirjani “Kehonpainoharjoittelu Movement”, jonka tein yhdessä Jukka Rajalan kanssa. Kirjasta on tullut huikea määrä kehuja ja nyt myynnissä onkin jo 3. painos! Voit tilata myös sen samalla pakettitarjouksena uuden kirjan kanssa.

Tilaa nyt molemmat kirjat tarjoushintaan 45€ sisältäen postikulut (kustantajan ovh. 29€/kpl).

jarno harkonen kirjat 2

Ohjeet kirjojen tilaamiseen:

Saat kirjan/kirjat kotiisi suorittamalla maksun alla olevilla tiedoilla:

Saaja: Tmi Jarno Härkönen
Tilinumero: FI96 1020 3000 1343 44
Summa: 25€/45€
Tekstikenttään: Tilattava(t) kirjat + toimitusosoite (+tieto jos haluat omistuskirjoituksen)

 

Ohessa vielä kirjojen kuvaukset Fitran -sivuilta:

30 askelta toimivana kehoon ja mieleen

“Kirja tarjoaa selkeitä ja helposti toteutettavia harjoitteita kuukauden jokaiselle päivälle, viikoittain vaihtuvilla teemoilla. Elementteinä ovat henkisen hyvinvoinnin parantaminen esim. hengitys-, rauhoittumis- ja positiivisuusharjoitteilla, fyysisen toimintakyvyn kehittäminen jokaiselle sopivilla toiminnallisen harjoittelun liikkeiden ja kehonpainoharjoittelun avulla, sekä terve suhtautuminen ravintoon. Kirjassa yhdistetään hyvinvoinnin tärkeät elementit helppoihin käytännönharjoitteisiin.

30 askelta voidaan miettiä 30 päivän tai 30 viikon matkana kohti parempaa hyvinvointia, joten käytännössä jokainen askel voi olla oma päivittäinen tehtävänsä. Lisäksi jokaisella askeleella on johtava teema, mihin nämä tehtävät liittyvät. Hyvä olo lähtee siitä, että oppii hallitsemaan omia mielihaluja ja ennen kaikkea löytää työkaluja muuttaa asiat pysyvästi. Myös retkahdukset ovat osa elämää. Oleellista on antaa itselle omaa aikaa, oppia kuuntelemaan ja ymmärtämään itseään. Oppia pysähtymään, kun on sen aika. Oppia liikkumaan itselle sopivalla tavalla.

Kirjan kirjoittajina ovat jooga- ja hyvinvointivalmentaja Kirsi Tikka ja kehonpainoharjoittelukouluttaja Jarno Härkönen.”

Kehonpainoharjoittelu Movement

“Monipuolinen suomalaisten bodyweight training -ammattilaisten kirjoittama teos kehonpainoharjoittelusta, jonka suosio kasvaa kuntosaliharjoittelun vastapainona. Kirja on vahvasti visuaalinen ja liikepankkipainotteinen. Teoksessa esitellään omalla keholla tehtävien harjoitusten toteuttaminen selkeästi ja näyttävästi.

Monipuolisen urheilutaustan omaava Jukka Rajala on Suomen kokeneimpia ja arvostetuimpia liikunta-alan kouluttajia mm. kehonpainotreenin ja kahvakuulan osalta. Rajalan CompactFit-yrityksellä on myös oma sali Helsingissä.

Jarno Härkönen on virallistettu personal trainer, joogaopettaja, liikunta-alan kouluttaja sekä luennoitsija. MM-tason karateka on kokenut ryhmäliikunnan ohjaaja, sekä toiminnallisen harjoittelun asiantuntija.”

Uudet Functionality -pienryhmät starttaavat 18-22.1.2016

27 Dec

posted by

Categories: Blogi, Functionality, Group Training, Kehonpainoharjoittelu, Valmennus

Comments: 0

Oletko kiinnostunut kehittämään ja vahvistamaan kehoasi monipuolisesti? Haluatko oppia lisää toiminnallisesta harjoittelusta ja kehonpainoharjoittelusta? Haluatko harjoitteluusi piristystä rennossa, hauskassa ja motivoivassa ilmapiirissä?

Tervetuloa mukaan pienryhmävalmennuksiini!

Kaikki harjoitukset sopivat niin ns. normiliikkujille, kuin myös liikunta-alan ammattilaisillekin. Pienryhmien etuna onkin juuri se, että voin antaa jokaiselle osallistujille henkilökohtaista ohjausta ja etsiä hänelle sopivat liikevariaatiot ja -tasot. Lupaan, että jokainen tulee aivan varmasti saamaan paljon sisältöä, niin omaan harjoitukseensa, kuin myös mahdollisten valmennettavien harjoitteluunkin.

Kaikkien kurssien sisältöä on uudistettu, joten jokainen aikaisemminkin kursseilla käynyt tulee varmasti saamaan paljonkin uutta materiaalia!

functionality tapiola kurssi

Pienryhmien aikataulut:

Maanantai 10-11 – Helsinki Core Trainers (8 kertaa 18.1-14.3. – ei treenejä 22.2.)

Ohjaajat: Jarno Härkönen (5krt), Lari Salama (3krt)
_
Tiistai 16.45-17.45 – 1+1 sali (8 kertaa 19.1-15.3. – ei treenejä 23.2.)
Tiistai 18-19 – 1+1 sali (8 kertaa 19.1-15.3. – ei treenejä 23.2.)

Ohjaajat: Jarno Härkönen (4krt), Sampsa Kautto (3krt), yhdessä Jarno & Sampsa (1krt)

Perjantai 12-13 – CompactFit (8 kertaa 22.1-18.3. – ei treenejä 26.2.)

Ohjaajat: Jarno Härkönen (5krt), Lari Salama (3krt)

Kurssipaikat, osallistujamäärät ja hinnat:

1+1 Sali, Välimerenkatu 4, Helsinki – www.1plus1.fi / 4-8 henkeä* / 249€
Helsinki Core Trainers, Henry Fordin katu 5 N 2.krs, Helsinki – www.coretrainers.fi/ 4-8 henkeä* / 249€
CompactFit Movement Center, Pälkäneentie 19 A, Helsinki – www.compactfit.fi/ 4-8 henkeä* / 249€
Tapiola Yoga & Wellness, Ahertajantie 3, Espoo – www.tapiolajooga.com/ 6-10 henkeä* / 229€

1+1 Salin ja Helsinki Core Trainersin tiloissa on laajempi valikoima harjoittelun apuvälineitä (mm. leuanvetotangot, kahvakuulat, Redcord/vastaavat), CompactFitin tiloissa harjoitellaan pääasiassa tatamilla kehonpainolla ja pienvälineillä (kepit, vastuskuminauhat) ja Tapiola Yoga & Wellnessissä kaikki harjoitukset tapahtuvat lattialla/matolla kehonpainolla.

*Kurssien startit varmistetaan kun niihin on saatu minimimäärä sitovia ilmoittautumisia.

Ilmoittautumisohjeet:

1. Lähetä sähköpostilla ryhmätoiveesi pt.palvelut@gmail.com

2. Saat lisätiedot ja maksuohjeet kurssimaksun suorittamisesta sähköpostitse.

Pienryhmien harjoitusten sisällöt:

Kurssien aikana tarkoituksena on opettaa oikeaoppiseen ja monipuoliseen harjoitteluun, luoda selkeät liikeprogressiot ja tekniset valmiudet näiden jatkoharjoittelua varten.

Kaikki kurssit yhdistävät oman ohjaajakokemukseni yli 20 vuoden ajalta, hakien toimivimmat harjoitteet ja vaikutteet mm. kehonpainoharjoittelusta, kamppailulajeista, joogasta, lihaskuntoharjoittelusta ja erityyppisistä toiminnallisen harjoittelun elementeistä. Olen kouluttanut uusia personal trainereita kaksi vuotta, luennoin ja pidän erityyppisiä workshoppeja toiminnallisesta- ja kehonpainoharjoittelusta ympäri Suomea ja olin toisena kirjoittajana maaliskuun alussa 2015 ilmestyneessä Kehonpainoharjoittelu – Movement kirjassa. Koulutan itseäni jatkuvasti ja tuoreimpiin koulutuksiin kuuluvat mm. Ido Portalin Movement-X koulutukset (2013 Helsinki ja 2014 Dublin) ja Corset workshop (2014 Turku), Jukka Rajalan Bodyweight Training Coach 1 (2014), Anatomy Trains I (2015), Meghan Currien nelipäiväinen Creative Genious workshop (2013), Dice Iida-Kleinin ja Briohny Smythin käsilläseisonta ja käsitasapainoilu workshop (2014), Barstarzzin Ed Checon Calisthenics workshop (2015) ja Yuval Ayalonin Advanced Handstands (2015).

Lisäksi keväällä kursseilla tulee toimimaan kanssani valmentajina loistavia toiminnallisen harjoittelun ja kehonpainoharjoittelun ammattilaisia:

Sampsa Kautto

Sampsa Kautto personal trainer akatemia backlever

Nuoruusvuosina Sampsa kilpaili SM –tasolla sekä jalkapallossa että alppihiihdossa. Personal trainerin ja kehonpainoharjoittelu-valmentajan töitä Sampsa on tehnyt viime vuodet aktiivisesti ja valmennustyön ohella Sampsa kouluttaa alalle tulevia ammattilaisia ja kuuluukin Suomen Terveysliikuntainstituutin Physio Trainer –kouluttajatiimiin ja Personal Trainer Akatemian kouluttajiin. Erityisosaamista hänellä on sotilasilmailun parista, jossa hän työskenteli pitkään lentäjiemme fysioterapeuttina.

Sampsan vahvuuksiin ehdottomasti kuuluu vahvan anatomisen teoriatiedon yhdistäminen monipuoliseen liikuntaosaamiseen. Matkan varrella Sampsa onkin harrastanut muun muassa kestävyysurheilua, voimaharjoittelua ja kahvakuulaurheilua. Viime vuodet ovat pitkälti kuluneet toiminnallisen harjoittelun ja haastavien kehonpainoharjoitteiden parissa.

Lari Salama

lari salama functionality

Larilta löytyy kokemusta liikunta-alan eri työtehtävistä kohta kymmenen vuoden ajalta. Vuonna 2004 liikunnanohjaajaksi valmistumisen jälkeen hän on käynyt läpi useita kymmeniä eri koulutuksia aina paljasjalkajuoksusta TRX-ohjaajaksi. Laskuvarjojääkärin taustoista löytyy myös toimimista kouluttajana ja vastuullisissa tehtävissä eri kuntokeskuksissa. Ohjaajana hänen lajivalikoimaansa tällä hetkellä kuuluu trx, kahvakuula, crosstraining, kuntonyrkkeily, kuntokickboxing, kuntothaiboxing, kunto-mma, senioriliikunta, omaohjaus(pt), hydrobic ja vesijumppa.

Tuloksellinen fysiikkavalmennus on miehen ehdoton vahvuus ja laatu tekemisessä ja asenteessa on huippuluokkaa. Hän on toiminut kauan myös erilaisissa kuntotestaustehtävissä mm. kehoanalyysit, VO2max mittaukset, lihaskuntotestit ja Firstbeatin ”stressimittaukset”. Valmentamisen lisäksi Larilta löytyy palava intohimo omaankin treenaamiseen, harrastuksista löytyykin mm. crosstraining, kamppailulajit, uinti, vapaasukellus, kestävyysurheilu eri muodoissa (esim. triathlon ja ultramatkat), voimaharjoittelu, voimistelu, jooga ja kiipeily.

Kurssien sisällöistä

Alla olevista videoista voi hakea hieman fiiliksiä siitä, minkälaisia teemoja ja harjoituksia pienryhmissä tullaan käymään läpi. Jokaisen kurssin sisältö muotoutuu tarkemmin ryhmän mukaisesti, mutta teemoina kaikissa ryhmissä ovat esimerkiksi:

*Luonnollinen ja moniulotteinen liike, kehonpainoharjoittelun perusteet
*Liikkuvuusharjoittelu ja voimaharjoittelu liikkeen kautta
*Kehon eri osien vahvistaminen, keskivartalon harjoittaminen
*Liikeprogressioita mm. käsilläseisontaan, erilaisiin kyykkyihin ja punnerruksiin, ja leuanvetoihin/muscle-uppeihin (Core Trainers ja 1+1 salin ryhmät)
*Teknisen harjoittelun lisäksi välillä tehdään myös tehokkaita ns. Metabolic conditioning ja HIIT-harjoitteita (eli Suomeksi: hikeä ja puuskutusta!)

Voit lukea fiiliksiä pienryhmissäni käyneiltä ihmisiltä Referenssi-sivultani tai vaikkapa Onnen Tunti -blogista. Lisäinfoja minusta löydät täältä: Jarno Härkönen.

Videota hieman siitä mitä viimeisen vuoden aikana on esimerkiksi ryhmissä tehty:

 

Video Functionality-workshopista, jonka pidin yhdessä Mikko Paunosen kanssa:

 

Videota hieman siitä mitä vanhemmilla kursseilla on tapahtunut:

 

Enemmän videoita löytyy YouTube -kanavaltani, joista löytyy mm. kehonpainolla tehtäviä haasteliikkeitä ja fiiliksiä vaikkapa nelipäiväiseltä kesäleiriltämme: Functionality.fi

Lisäkysymyksiä? Mailaa pt.palvelut@gmail.com tai soita 050-5339803.

Functionality -ohjaajakoulutus Ouluun 12-13.12.

19 Nov

posted by

Categories: Blogi, Functionality, Kehonpainoharjoittelu, Ohjaajakoulutus

Comments: 0

Järjestämme kolmannen Functionality -toiminnallisen kehonpainoharjoittelun ohjaajakoulutuksen Oulussa 12-13.12.2015. Koulutus on tarkoitettu lähtökohtaisesti jo alalla valmiiksi toimiville valmentajille ja ohjaajille, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikki oman kehon monipuolisesta kehittämisestä ja valmentamisesta kiinnostuneet.

Ohjaajakokemus ja perusymmärrys anatomiasta helpottavat kuitenkin koulutuksen asioiden omaksumista. Kahden päivän sisällöt menevät syvemmälle toiminnallisuuden teoriaan ja ohjaamiseen, jolloin perusasiat käydään läpi hieman nopeammin. Viikonlopun aikana avaamme toiminnallisten harjoitusten perusteet, logiikan, kehon oikeanlaisen käyttämisen ja kehittämisen perusteet, kuten myös annamme osallistujille laajan liikepankin ja mallit toiminnallisten harjoittelun ryhmäliikuntatuntien ja pienryhmävalmennusten ohjaamiseen.

functionality tapiola kurssi

Koulutuspaikka:

Teknopalatsi, Tutkijantie 2B, 90590 Oulu

Koulutusaikataulu:

Lauantai 12.12. klo 10.00-18.00
Sunnuntai 13.12. klo 10.00-18.00

Kouluttajat: Jarno Härkönen ja Mikko Paunonen

Koulutuksen hinta: 349€ (sis. alv)

Ilmoittautumiset: info@functionality.fi

Lue lisää koulutuksen sisällöstä ja kouluttajista: Functionality -ohjaajakoulutus Oulu

Syksyn pienryhmävalmennukset starttaavat 31.8-4.9.2015 - ilmoittaudu nyt!

17 Aug

posted by

Categories: Blogi, Functionality, Group Training, Kehonpainoharjoittelu, Valmennus

Comments: 0

Oletko kiinnostunut kehittämään ja vahvistamaan kehoasi monipuolisesti? Haluatko oppia lisää toiminnallisesta harjoittelusta ja kehonpainoharjoittelusta? Haluatko harjoitteluusi piristystä rennossa, hauskassa ja motivoivassa ilmapiirissä?

Tervetuloa mukaan pienryhmävalmennuksiini!

Kaikki harjoitukset sopivat niin ns. normiliikkujille, kuin myös liikunta-alan ammattilaisillekin. Pienryhmien etuna onkin juuri se, että voin antaa jokaiselle osallistujille henkilökohtaista ohjausta ja etsiä hänelle sopivat liikevariaatiot ja -tasot. Lupaan, että jokainen tulee aivan varmasti saamaan paljon sisältöä, niin omaan harjoitukseensa, kuin myös mahdollisten valmennettavien harjoitteluunkin.

functionality tapiola kurssi

Ilmoittautumiset syksyn ensimmäisiin pienryhmävalmennuksiin ovat siis nyt auki! Varmista paikkasi näihin alta löytyvien ohjeiden mukaisesti. Starttaavat ryhmät varmistuvat sitä mukaa, kun jokaisessa on neljä ilmoittautumista. Ryhmien maksimikoon ollessa Helsinki Core Trainersilla ja CompactFit Movement Centerillä 8 henkeä, Tapiolan Yoga & Wellnessissä ja Urheilupuistossa 10 henkeä.

Kaikkien kurssien sisältöä on uudistettu, joten jokainen aikaisemminkin kursseilla käynyt tulee varmasti saamaan paljonkin uutta materiaalia!

Pienryhmävalmennusten aikataulut:

Maanantai – alkaen 31.8.2015:

Klo 10-11 Helsinki Core Trainers 31.8-19.10 – 7 harjoitusta (ei treenejä 28.9.)
Klo 12.15-13.15 Tapiola Yoga & Wellness 31.8-19.10 – 7 harjoitusta (ei treenejä 28.9.)

Tiistai – alkaen 1.9.2015:

Klo 18-19 Tapiolan urheilupuisto (ulkotreenit) 1.9-20.10 – 7 harjoitusta (ei treenejä 29.9.)

Torstai – alkaen 3.9.2015:

Klo 10-11 Tapiola Yoga & Wellness 3.9-29.10 – 7 harjoitusta (ei treenejä 1.10, 15.10.)

Perjantai 

Klo 10-11 CompactFit Movement Center 4.9-23.10 – 7 harjoitusta (ei treenejä 2.10.)
Klo 12-13 CompactFit Movement Center 4.9-23.10 – 7 harjoitusta (ei treenejä 2.10.)

Kurssien hinnat:

Helsinki Core Trainers 7krt -199€
CompactFit Movement Center 7krt – 199€
Tapiola Yoga & Wellness 7krt – 189€
Tapiolan urheilupuisto 7 krt – 169€

Kurssien yhdistelmät: kysy tarjousta!

Harjoituspaikat:

Helsinki Core Trainers, Henry Fordin katu 5 N 2.krs, Helsinki – www.coretrainers.fi
CompactFit Movement Center, Pälkäneentie 19 A, Helsinki – www.compactfit.fi
Tapiola Yoga & Wellness, Ahertajantie 3, Espoo – www.tapiolajooga.com
Tapiolan urheilupuisto, Urheilupuistontie 2, Espoo

Ilmoittautumisohjeet:

1. Lähetä sähköpostilla ryhmätoiveesi pt.palvelut@gmail.com

2. Saat lisätiedot ja maksuohjeet kurssimaksun suorittamisesta sähköpostitse.

Pienryhmien harjoitusten sisällöt:

Kurssien aikana tarkoituksena on opettaa oikeaoppiseen ja monipuoliseen harjoitteluun, luoda selkeät liikeprogressiot ja tekniset valmiudet näiden jatkoharjoittelua varten. Kurssilla käyneet saavat videoliikepankin käyttöönsä.

Core Trainersin tiloissa pidetyissä ryhmissä käytetään välillä mukana kehonpainon lisäksi myös mm. Redcordeja, kahvakuulia ja leuanvetotankoja. CompactFitin ja Tapiolan Joogastudion harjoitukset tehdään kehonpainolla lattialla/tatamilla käyttäen välillä pieniä apuvälineitä. Tapiolan urheilupuistossa treenataan ulkona (satoi tai paistoi!) ja käytetään nurmikkoa, juoksuratoja ja voimistelu/street workout-telineitä.

Kaikki kurssit yhdistävät oman ohjaajakokemukseni yli 20 vuoden ajalta, hakien toimivimmat harjoitteet ja vaikutteet mm. kehonpainoharjoittelusta, kamppailulajeista, joogasta, lihaskuntoharjoittelusta ja erityyppisistä toiminnallisen harjoittelun elementeistä. Olen kouluttanut uusia personal trainereita kaksi vuotta, luennoin ja pidän erityyppisiä workshoppeja toiminnallisesta- ja kehonpainoharjoittelusta ympäri Suomea ja olin toisena kirjoittajana maaliskuun alussa 2015 ilmestyneessä Kehonpainoharjoittelu – Movement kirjassa. Koulutan itseäni jatkuvasti ja tuoreimpiin koulutuksiin kuuluvat mm. Ido Portalin Movement-X koulutukset (2013 Helsinki ja 2014 Dublin) ja Corset workshop (2014 Turku), Jukka Rajalan Bodyweight Training Coach 1 (2014), Anatomy Trains I (2015), Meghan Currien nelipäiväinen Creative Genious workshop (2013), sekä Dice Iida-Kleinin ja Briohny Smythin käsilläseisonta ja käsitasapainoilu workshop (2014).

Alla olevista videoista voi hakea hieman fiiliksiä siitä, minkälaisia teemoja ja harjoituksia pienryhmissä tullaan käymään läpi. Jokaisen kurssin sisältö muotoutuu tarkemmin ryhmän mukaisesti, mutta teemoina kaikissa ryhmissä ovat esimerkiksi:

*Luonnollinen ja moniulotteinen liike
*Liikkuvuusharjoittelu ja voimaharjoittelu liikkeen kautta
*Kehon eri osien vahvistaminen, keskivartalon harjoittaminen
*Liikeprogressioita mm. käsilläseisontaan, erilaisiin kyykkyihin ja punnerruksiin (Core Trainers ryhmässä leuanvetoon / muscle-uppeihin)
*Teknisen harjoittelun lisäksi välillä tehdään myös tehokkaita ns. Metabolic conditioning ja HIIT-harjoitteita (eli Suomeksi: hikeä ja puuskutusta!)

Voit lukea fiiliksiä pienryhmissäni käyneiltä ihmisiltä Referenssi-sivultani tai vaikkapa Onnen Tunti -blogista. Lisäinfoja minusta löydät täältä: Jarno Härkönen.

Videota hieman siitä mitä viimeisen vuoden aikana on esimerkiksi ryhmissä tehty:

 

Video Functionality-workshopista, jonka pidin yhdessä Mikko Paunosen kanssa:

 

Videota hieman siitä mitä vanhemmilla kursseilla on tapahtunut:

 

Enemmän videoita löytyy YouTube -kanavaltani, joista löytyy mm. kehonpainolla tehtäviä haasteliikkeitä ja fiiliksiä vaikkapa nelipäiväiseltä kesäleiriltämme: Functionality.fi

Lisäkysymyksiä? Mailaa pt.palvelut@gmail.com tai soita 050-5339803.

Toiminnallisen kehonpaino-harjoittelun ohjaajakoulutukset ryhmäliikuntaan sekä pienryhmä- ja yksilövalmennukseen.

Kaikille avoimet workshopit, personal trainer -koulutukset ja jatkokoulutukset liikunta-alan ammattilaisille.

Treenaa kanssani omassa kodissasi: videoita monipuoliseen kehonpainoharjoitteluun, joogaan ja kehonhuoltoon.

Tutustu lisää ja tilaa kirjani "Kehonpainoharjoittelu Movement" ja "30 askelta toimivaan kehoon ja mieleen".

Plugin from the creators ofBrindes Personalizados :: More at PlulzWordpress Plugins